Denne kvartetten er klare for 4. byggetrinn av boligsuksessen Stadionkvartalet i Mjøndalen: Prosjekteringsleder; Ole-Kristian Sollie Eggen(t.v.) og daglig leder Kristian Lindland i Alento, prosjektsjef i Vestaksen Eiendom, Anette Gjestemoen og Vestaksens prosjektleder Arnar Jacobsson, innleid fra HR Prosjekt.

Vestaksen med 70-millioners-kontrakt

Vestaksen Eiendom har inngått en kontrakt på 70 millioner kroner med Alento som skal bygge videre på suksessen i Stadionkvartalet. Vestaksen har nå 1500 boliger og 40.000 kvadratmeter næringsareal under utvikling.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Vestaksen Eiendom eies av gründerne Terje Stykket, Rune Isachsen og Helge Mork. Selskapet investerer i bolig- og næringsprosjekter i områdene Drammen, Eiker, Kongsberg og Bærum og har i dag «realiserbare tomter og prosjekter til en verdi av over tre milliarder kroner».

De to største boligprosjektene, er Stadionkvartalet i Mjøndalen og Bragernes kvartal i Drammen.

1500 boliger

Stadionkvartalet bygges ut i fem byggetrinn. Første byggetrinn, med to boligblokker som ligger helt inn til Mjøndalens hjemmebane; Isachsen Stadion, ble ferdigstilt i 2015. Byggetrinn to ble ferdigstilt i fjor sommer, og før jul i år skal byggetrinn tre står klart. Og nå er det altså duket for bygging av fjerde byggetrinn.

Det dreier seg om 25 leiligheter, fra 55 til 120 kvadratmeters størrelse med en pris fra 3,2 til 7,7 millioner kroner. Når dette byggetrinnet står innflyttingsklart før jul neste år, så vil 143 av totalt 188 boliger være ferdig utbygget.

- Vi har solgt godt over halvparten av leilighetene i byggetrinn 4 allerede, forteller en fornøyd administrerende direktør i Vestaksen Eiendom, Morten Hotvedt som opplyser at eiendomsselskapet har veldig mange prosjekter på gang for tiden.

Det er 25 nye leiligheter med en prisantydning på mellom 3,2 og 7,7 millioner som nå skal bygges ut i Stadionkvartalet i Mjøndalen.

- Vi har totalt 1500 boliger og 40.000 kvadratmeter med næringsareal under utvikling eller prosjektering, opplyser Hotvedt.

70 mill. kroner

Entreprenørselskapet Alento fra Drammen arbeider nå med byggetrinn 3, og det er også Alento som skal være totalentreprenør for byggetrinn 4. I forrige uke ble det inngått en kontrakt på i overkant av 70 millioner kroner.

- Vi er veldig fornøyde med det Alento har levert for oss tidligere. De leverer kvalitet og de leverer i tide. Dette er tredje prosjektet vi utfører sammen, påpeker Vestaksen-sjefen.

- Det er veldig gledelig at vi er blitt vist denne tilliten nok en gang, sier daglig leder i Alento, Kristian Lindland som legger til at Alento vil starte opp arbeidene i Mjøndalen allerede i midten av september, med nærmere 45 arbeidere i sving på det meste.

Powered by Labrador CMS