Servicesjef Edmund Varhaug fra Komatsu KVX hadde med seg en enkel demomodell til Anlegg i Kristiansand i juni, for anledningen plassert hos Volvo Maskins stand.

- Vi venter i spenning

Etter at Komatsu KVX LLC lanserte sitt nye E2 tannsystem for gravemaskinskuffer, venter man i spenning på brukernes dom.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

- E2-systemet er i første rekke utviklet for gravemaskiner fra 18-60 tonn, og vi har fått en meget god mottagelse hos entreprenørene, sier servicesjef Edmund Varhaug hos Komatsu KVX på Klepp. - Derfor venter vi i spenning på resultatene etter at skuffene har vært i bruk 5000-6000 timer. Det blir den virkelige eksamen, så vi før smøre oss med tålmodighet, sier Varhaug.

Lansert på Conexpo i Las Vegas

Lanseringen av KVX E2-systemet skjedde på storutstillingen Conexpo i Las Vegas i mars. Der var tannsystemet montert på en Hensley skuffe, og det ble benyttet Hensley låsepinne.

Etter lanseringen i USA har salget også kommet i gang i Norge, blant annet med presentasjoner på messer i Haugesund, Kristiansand og Trondheim. Fra alle stedene rapporteres det om stor interesse.

Powered by Labrador CMS