Wücon døgnåpen selvbetjeningsbutikk skal gjøre arbeidskvelden og natta lettere for fagfolk som står på døgnet rundt.

Würth med døgnåpen butikk

Würths nye konsept med døgnåpne butikker er en realitet. Den første Wücon selvbetjente døgnåpne butikken er plassert rett ved siden av Würth på Økern (Oslo).

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Markedssjef Kari Helene Hagen sier at dette er enda et tiltak Würth Norge setter i gang for å gjøre det enklere for fagfolk å gjøre en god jobb. Et tverrsnitt av Würths sortiment er representert, som for eksempel verktøy, festemateriell, kapp og slip og bor, kjemi og HMS. Vareutvalget skal analyseres med jevne mellomrom, og tilpasses behovet.

- Vi håper både nye og eksisterende kunder vil ha stor nytte av 24-timers butikken, sier Hagen.

Würths containerbutikk er ubemannet, og fagfolk bruker utlevert nøkkelkort fra butikken for å låse seg inn og for å registrere varer for betaling. Alt skal være vel planlagt og gjennomtenkt, og flere enn 400 artikkelnumre er på plass. Når man sjekker ut kan man også registrere hvilket prosjekt varene skal registreres på.

Slik virker det

Døren låses opp med kort, og varene legges i pose. Produktene er merket med RFID-etiketter, slik at det blir automatisk registering av varer når man forlater containeren.

WüCon døgnåpen selvbetjeningsbutikk skal gjøre arbeidskvelden og natta lettere for fagfolk som står på døgnet rundt.

- Skjermen kan brukes til merking av ordre med navn eller prosjektnummer, forklarer den entusiastiske prosjektlederen Are Sparby.

- Det er ikke nødvendig å scanne inn alle produktene, det er bare å klikke ok to ganger så er det rett ut på jobb igjen, forteller Sparby.

Gode erfaringer

- Vi har erfaringer som viser at det er behov for en døgnåpen selvbetjeningsbutikk. Det er mange dyktige fagfolk på jobb både dag og natt. De skal ha valgmuligheten, alle har ulike behov, og vi tilpasser oss markedet. Dette er et fint tilskudd til Würths øvrige tilbud som ekspresslevering, 49 butikker sentralt plassert over hele landet, nettbutikk og 350 selgere som er ute i felt.

Norge er det andre landet det internasjonale Würth-konsernet tilbyr tjenesten.

- Implementeringen i Finland har gått bra og vi gleder oss over å kunne tilby denne tjenesten for våre mange kunder i Norge, sier Sparby.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS