Kvarteret Bygg E i Lillestrøm.

Bygger flere boliger i Lillestrøm

Veidekke tildelt kontrakt på nær en kvart milliard kroner.

Publisert

Veidekke har nå fått i oppdrag av Nesgata 19 utvikling AS (Obos Nye Hjem og Otto Olsen Boligutvikling) å bygge andre kvartal i boligprosjektet Kvarteret i Lillestrøm. Kontrakten er en totalentreprise verdt 248 millioner kroner og innebærer oppføring av 84 miljøsertifiserte leiligheter samt en underjordisk parkeringskjeller.

- Vi takker for fornyet tillit fra Obos og Otto Olsen Boligutvikling og for at vi får bygge videre på storprosjektet Kvarteret. Vi setter stor pris på at prosjektet har som ambisjon å bli sertifisert etter miljøstandar­den Breeam-Nor Very Good, og så er det jo veldig hyggelig at boligene blir så godt mottatt i markedet, sier avdelingsleder Kaare Gilhus i Veidekke Bygg Oslo.

Parsellen heter det andre kvartalet som er planlagt med 136 borettslagsleiligheter varierende i størrelse fra ett- til femroms. Veidekkes kontrakt i denne omgang gjelder oppføring av to bygg i fem og seks etasjer over bakken med henholdsvis 32 og 52 leiligheter.

- Vi er godt fornøyde med samarbeidet med Veidekke og ser frem til å fortsette utviklingen av Kvarteret sammen med dem, sier Arne Baumann, konserndirektør boligutvikling storby i Obos.

Byggearbeidene starter umiddelbart med planlagt ferdigstillelse vinteren 2024/2025.

Powered by Labrador CMS