Østfold Truck Treff

  • Fra: 7. juni 2019
  • Til: 9. juni 2019
  • Sted: Rygge flyplass

Les mer (ostfoldtrucktreff.com)

Det hele startet i 2012 da en vennegjeng var på et lastebiltreff langt inne i et grustak i Våler. Lastebiltreffet ga mersmak og da det ble klart at de som arrangerte dette treffet skulle flytte til Nord Norge og derfor ikke kunne arrangere flere treff i Østfold, dukket ideen om et eget lastebiltreff opp.

Vennegjengen snakket mye sammen og etter litt leting dukket Idrettsparken i Råde opp som et fint sted for å arrangere et lastebiltreff. Vennegjengen bestemte seg for å sette i gang for å beholde et lastebiltreff i Østfold.

2013 var første året som Østfold Truckers Treff ble arrangert i Råde, og det viste seg at dette ble populært. Østfold Truckers Treff har vokst hvert år og særlig har det blitt lagt merke til at lastebilfolket samler inn penger til barneavdelingen ved et sykehus og kjører convoy til sykehuset for å overrekke gaver.

Etter en tid kom også T.I.A. Norge inn som samarbeidspartner og T.I.A. Norge har de siste årene benyttet Østfold Truckers Treff til å avholde sitt årsmøte.

I 2017 ble det bestemt at grusplassen i Råde Idrettspark skulle få kunstgress og da startet jakten på et nytt sted for å arrangere treff. Arrangørene endte det opp med at den nedlagte flyplassen på Rygge ville bli rammen rundt lastebiltreffet i jubileumsåret 2018. Tilgangen på en stor asfaltert parkeringsplass gjør at treffet i 2018 også blir scene for deltakelse av mange utstillere. Samtidig ble navnet på treffet endret fra Østfold Truckers Treff til Østfold TruckMeet/Østfold Truck Treff. 

I 2019 kommer det utstillere fra Danmark, Sverige og Norge til arrangementet som stadig øker i omfang.

Forsiden nå