I GANG: 2. januar startet Geir Idar Holte som daglig leder for det fusjonerte selskapet CEG Norway AS.

Ny daglig leder for CEG i Norge

Geir Idar Holte er ny daglig leder av det fusjonerte selskapet CEG Norway AS.

Publisert Sist oppdatert

Holte får ansvaret for Construction Equipment Groups (CEG) satsing i det viktige hjemmemarkedet og skal forvalte varemerkene Gjerstad, EMA, Foss-Eik og Vera Tank i Norge. Han blir også leder for tradisjonsrike Foss-Eik Mekaniske Verksted AS som øker sin produksjon på Bryne, skriver CEG i en pressemelding.

Styreleder i CEG Norway og daglig leder i Construction Equipment Group AS, Tor Kjetilson Moe, er svært fornøyd og glad for å ha fått på plass en leder med de rette kvalifikasjonene, erfaringene og ikke minst en stor dose entusiasme for å ta CEG til neste nivå i Norge.

Stor og spennende utfordring

Geir Idar Holte får ansvaret for over hundre års erfaring med CEGs varemerker.

- Jeg er ydmyk, spent og veldig glad for å få denne sjansen. CEG er et utrolig ambisiøst prosjekt som er på en spennende reise nasjonalt og internasjonalt. Norge vil spille en nøkkelrolle i den videre satsningen, så ansvaret for å ta vare på medarbeidere, kundene, varemerkene og verdiskapningen her hjemme blir avgjørende, sier Holte.

Erfaring og kapasitet

Holte startet i jobben 2. januar, og kommer til CEG med solid erfaring fra produksjon, salg og logistikk. Han har ledet mennesker i ulike selskaper og bransjer og har kapasitet til å utvikle virksomheten i Norge videre, skriver CEG i pressemeldingen.

- I prosessen har vi har lagt vekt på Geir Idars erfaring og evne til å lede og strukturere. CEG er i en vekstfase med mange bevegelig deler til enhver tid, derfor er det viktig med stø kurs med en tydelig leder her hjemme. I tillegg til å lede CEG Norge og Foss-Eik går Geir Idar også inn i konsernledergruppen, sier Tor Kjetilson Moe.

Powered by Labrador CMS