VINNERE: De ansatte ved Bertel O. Steens avdelingen i Sandefjord kan pynte opp med sin aller første «Star Award» som Årets forhandler for 2021.

Ble årets MB-forhandler

KÅRING: Bertel O. Steen Lastebil og Buss har hatt prisdryss for innsatsen i fjoråret. Bertel O. Steen avd. Sandefjord ble årets forhandler, mens Jan Trygve Rosseland ble årets selger.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Bertel O. Steen Lastebil og Buss deler årlig ut sine «Star Award», og alle prisene ble delt ut på et forhandlermøte i månedsskiftet.

Møtet hvor forhandleren i Sandefjord skulle bli kåret til Årets forhandler ble også sendt fra deres eget spiserom.

NYTT: Bertel O. Steen har flyttet i et helt nytt anlegg i Sandefjord.

- Årets forhandler lastebil og buss er en forhandler som har levert godt over tid. Spesielt med en god vekst på servicemarkedet med vedvarende gode økonomiske resultater som stadig blir bedre. Forhandleren viser en god kremmerånd hvor pris og leverte tjenester harmonerer til kundens tilfredshet, sa Jarle Viuls, direktør fra Bertel O. Steen Lastebil og Buss i sin begrunnelse.

Evnen til å se løsninger og komme tilbake med raske svar til kundene har ifølge lastebilsjefen blitt deres varemerke. De har også hørt på kundenes ønsker og behov og har åpent fra 07:30 til klokken 23:00 alle ukedager på verkstedet.

Det er første gang Bertel O. Steens avdeling i Sandefjord vinner denne prisen, og de to andre nominerte var Bertel O. Steen Rogaland og Teknisk Bureau.

Best markedsandel

Jan Trygve Rosseland er selger ved avdelingen i Kristiansand og ble årets selger. Han har flere tilsvarende trofeer på hylla fra før. Etter mange år i Bertel O. Steen har han opparbeidet seg en stor og trofast kundemasse på Sørlandet.

ÅRETS SELGER: Jan Trygve Rosseland, selger ved Bertel O. Steen i Kristiansand ble årets selger i 2021 med 97 nye kontrakter.

I fjor hadde Rosseland den største markedsandelen i sitt distrikt med 27,5 prosent som er best i landet i for Mercedes-Benz lastebiler over seks tonn. Bak denne markedsandelen skjuler det seg 97 nye kontrakter i 2021.

- Jan Trygve Rosseland har jobbet med Mercedes-Benz gjennom mange år og har opparbeidet seg en lojal kundebase. Han har lagt ned en fremragende innsats som år etter år har gitt fenomenale resultater. 2021 var intet unntak, sa salgsdirektør Knut Arne Sæta i sin begrunnelse.

De øvrige nominerte til prisen for 2021 var Arne Bjarte Tveit ved avdelingen i Bergen og Tommy Solbakken som jobber på Jessheim og Lørenskog.

Ny pris

Slagordet til den nye tungbil-organisasjonen i Bertel O. Steen er «Alltid videre». Av den grunn ble det i år for aller første gang delt ut prisen «Årets alltid videre-medarbeider».

NY PRIS: Pål Rimol fikk den nye prisen «Årets alltid videre-medarbeider».

Det var Pål Rimol hos Trønderlinjen som ble den aller første vinneren av den nye prisen.

- Pål Rimol har vist stor for forståelse for viktigheten av å holde kunden på hjul. Han har det som trengs av kreativitet og et blikk for løsninger som gjør at kunden kommer seg på veien og videre igjen raskt, uten for mye dødtid. Han jobber hos en dedikert lastebilforhandler med fullt fokus på kundene og deres behov. Vinneren er en velrenommert person i yrkessegmentet i sitt område, sa Pål Bergstad, som er servicemarkedsdirektør i sin begrunnelse.

Powered by Labrador CMS