Det vil bli begrenset fremkommelighet i Nordbytunnelen, så Statens vegvesen oppfordrer de som har mulighet til å ta hjemmekontor eller reise kollektivt.
Det vil bli begrenset fremkommelighet i Nordbytunnelen, så Statens vegvesen oppfordrer de som har mulighet til å ta hjemmekontor eller reise kollektivt.

Ble ikke ferdige i helgen - oppfordrer til hjemmekontor

Statens vegvesen feilberegnet reparasjonsarbeidet i Nordbytunnelen på E6 i helgen. Derfor blir det kork denne uken.

- Det vil bli begrenset fremkommelighet i Nordbytunnelen denne uken, så vi oppfordrer dem som har mulighet til å ta hjemmekontor eller reise kollektivt, sier byggeleder Kai Gundersen i Statens vegvesen.

Det ene tunnelløpet var stengt i helga for at det skulle skiftes ut en vegg som ble ødelagt i en trafikkulykke i fjor. Både veggene og taket i Nordbytunnelen består av betongelementer. For å bytte ut en vegg, var det også nødvendig å demontere to takelementer. Da det var gjort ble det avgjort at disse også måtte erstattes.

- Nytt tak i betong er ikke hyllevare og må armeres og støpes på stedet, sier Kai Gundersen.

- Det tar tid og krever at vi har plass og kan jobbe uforstyrret uten trafikk i tunnelen. Vi skal jobbe så fort vi kan, men dette er arbeid som tar tid. Derfor regner vi med at sørgående løp vil være stengt frem til helgen. Vi beklager ulempene det får for trafikantene, sier han.

Anbefalte ruter for de som ikke må kjøre E6:

  • E18 Vinterbro-Elvestad og rv. 120 Elvestad-Moss
  • Trafikk som ikke må gjennom Oslo, kan velge ferje Moss-Horten

Det vil være toveistrafikk i nordgående løp denne uken, slik det var i helgen.

Powered by Labrador CMS