Stellantis priser de letteste

PRISER: Nye Opel Combo, Peugeot Partner, Citroen Berlingo og Fiat Doblo har startet salget og er priset.
PRISER: Nye Opel Combo, Peugeot Partner, Citroen Berlingo og Fiat Doblo har startet salget og er priset.

Diesel rimeligere enn el

K9: Opel Combo, Peugeot Partner, Citroen Berlingo og Fiat Doblo har fått en oppgradering og nye priser.

Publisert

Den nye generasjonen av de minste nyttekjøretøyene fra Stellantis, også kjent som K9, får en startpris på 325.500 kroner pluss moms for dieselversjonen og rett over 400.000 for de elektriske modellene.

Opel Combo, Peugeot Partner, Citroen Berlingo og Fiat Doblo får alle en kraftig oppgradering som gjør at de møter kundenes behov for et moderne arbeidsverktøy med sine egne merkepreferanser.

For å imøtekomme et bredt spekter av kundebehov, kommer den nye generasjonen av K9 med valg mellom diesel- og elektriske drivlinjer. Den elektriske versjonen setter en ny standard for miljøvennlighet og effektivitet i sin klasse. Med en rekkevidde på opptil 330 kilometer på én lading, takket være en helt nyutviklet drivlinje med et nytt 50 kWh batteri med LFP-teknologi, helt ny er også varmepumpen og en kraftig 100 kW/136 hk elektrisk motor. Det gir en toppfart på 130 km/t, og batteriet kan lades til 80 % kapasitet på under 30 minutter ved en 100 kW offentlig ladestasjon.

"Med nye K9 priset og i salg, har vi nå oppgradert alle de tre varebilklassene med mer moderne utstyr til glede for kundene. Uansett om de velger Citroën, Fiat Professional, Opel eller Peugeot, vil de finne en arbeidsplass som passer deres behov og preferanser," sier Roy Erik Johnsen, direktør for nyttekjøretøy i Stellantis, hos importøren Bertel O. Steen.

ARBEID: Fiat er kjent for å gjøre hverdagen enklere med praktiske løsninger.
ARBEID: Fiat er kjent for å gjøre hverdagen enklere med praktiske løsninger.
CITROEN: Ivaretar kjørekomfort med egne seter.
CITROEN: Ivaretar kjørekomfort med egne seter.
ICOCKPIT: Særegenheten til Peugeot med det digitale førermiljøet.
ICOCKPIT: Særegenheten til Peugeot med det digitale førermiljøet.
OPEL: Nyttelast og utnyttelse av lastekapasiteten har vært et Opel kjennemerke i flere tiår.
OPEL: Nyttelast og utnyttelse av lastekapasiteten har vært et Opel kjennemerke i flere tiår.

Tar vare på merkevareidentiteten

Til tross for at Citroën Berlingo, Fiat Doblo, Opel Combo og Peugeot Partner deler plattform og teknologi, har man i større grad enn noen gang tidligere integrert merkevareidentiteten til de fire merkene i hver enkelt modell, i tillegg til frontdesign som knytter dem tett opp til merkenes personbilmodeller.

I tillegg til dette henter Citroën sine prisbelønte komfortseter inn i Berlingo. Fiat Professional leverer som alltid praktiske løsninger som gjør arbeidshverdagen enklere. Opel er den første modellen i klassen med blendingsfrie Intelli-Lux LED Matrix frontlys, mens Peugeot gir sine nyttekjøretøykunder tilgang til sin karakteristiske i-Cockpit og sin svært lett gjenkjennelige lyssignatur i fronten.

Betydelig oppgradert sikkerhet og komfort

For en bedre og mer moderne kjøreopplevelse har K9 fått oppgradert både infotainment- og kjøreassistentsystemer. I bunnen for det nye infotainmentsystemet ligger Snapdragon Cockpit Platform fra Qualcomm Technologies. Dette sikrer forbedret grafikk, multimedia og datakraft, samt kompatibilitet med trådløs Apple CarPlay og Android Auto.

Sikkerheten prioriteres høyt i de nye modellene, med introduksjon av Dynamic Surround Vision, som gir økt sikt og sikkerhet ved manøvrering. Sammen med opptil 18 avanserte førerassistansesystemer, som filskifteassistanse, skiltgjenkjenning, automatisk nødbrems med radar og kamera, og avansert sidekollisjonsvarsling, forblir K9-serien i toppklassen når det gjelder å beskytte både passasjerer og andre trafikanter.

Salget av de nye K9-modellene har startet.

Powered by Labrador CMS