AVTALE: Fra venstre er Jack Larsen (servicemarkedssjef Volmax Grenland), Espen Martinsen (adm. direktør Telemark Bilruter) og Einar Krossbakken (teknisk sjef Telemark Storbilservice).

Telemark Storbilservice
blir Volmax Partner

Volmax ekspanderer service- og reparasjonstilbudet i Telemark og har inngått en samarbeidsavtale med Telemark Storbilservice i Seljord som gjør at selskapet blir ny Volmax Partner.

Publisert

Telemark Storbilservice har etablert eget verksted i nærheten av E134 i Seljord, og ønsker å bygge seg opp som et viktig servicepunkt for transportkunder i Telemark og for transportører mellom Øst- og Vestlandet.

Telemark Storbilservice

Adresse: Industrivegen 1, 3840 SELJORD
Eiendommens areal: 40 mål
Byggets areal: 2 500 m2
Antall løp: 4
Lengde på verkstedløp:30 m
Spesielle løp: 2 for service og PKK
– kan kombineres
Antall ansatte 8, 5 mekanikere og 1 lærling
Åpningstider: 7:00-16:00.
Dekkverksted

- Vi er svært fornøyd med å få til denne avtalen med Volmax, sier adm. direktør Espen Martinsen i Telemark Bilruter som også eier Telemark Storbilservice.

- I tillegg til å kunne ta vare på egen bilpark, ser jeg store synergier ved å få til dette samarbeidet med Volmax for å sikre best mulig verkstedtilgjengelighet for alle transportører i området. Vi har også lagt mye til rette for sjåførene som kommer innom oss, sier han videre.

Martinsen forteller at Telemark Bilruter har store planer med å lage et transportsenter i Seljord. I tillegg til et moderne verksted som er i full drift, er det også etablert en transportsentral for omlasting av gods. I fjerde kvartal i år forventer de å også ha en LNG-fyllestasjon på plass i tillegg til truckdiesel. I første halvår 2025 er det planlagt å etablere ladestasjoner for tunge elektriske lastebiler. Telemark Storbilservice vil da være en komplett energileverandør for tyngre kjøretøy, melder selskapet i en pressemelding.

Som Volmax Partner vil Telemark Storbilservice kunne gjennomføre service, reparasjon og garantiarbeid på Volvo lastebiler i tett samarbeid med Volmax Grenland. Jack Larsen, servicemarkedssjef hos Volmax Grenland, er også svært tilfreds med denne avtalen.

- Dette vil øke våre kunders mulighet til å få raskere hjelp når behovet melder seg, sier Larsen.

Han legger ikke skjul på at etter at etter at Volmax flyttet fra Skien til Porsgrunn, vil dette samarbeidet gi kundene en større fleksibilitet og bedre tilgjengelighet.

Einar Krossbakken som er teknisk sjef for verkstedet, melder at han fremover vil rekruttere flere mekanikere til verkstedet.

 

 

SAMARBEID: Jack Larsen, servicemarkedssjef Volmax Grenland (t.v.) og Einar Krossbakken, teknisk sjef Telemark Storbilservice, ser frem til et godt samarbeid
Powered by Labrador CMS