SIST GANG: IAA i 2018, fra standen til Mercedes-Benz som lanserte en Actros. Foto: Espen Braata
SIST GANG: IAA i 2018, fra standen til Mercedes-Benz som lanserte en Actros. Foto: Espen Braata

Transportmessen IAA fylles opp

97% av alt areal på kommende IAA er reservert.

Publisert

Dette kommer frem i en pressemelding fra IAA, den tonegivende logistikk- og transportmessen i Europa. IAA arrangeres i tyske Hannover 20.-25. september.

- Dette er et bevis på at logistikk og transport står sterkt i de økonomisk krevende tidene nå, og bransjen fortsetter å fokusere på nettverksbygging og innovasjon, står det i pressemeldingen.

Innovasjon og klima

Motto for årets messe er «People and Goods on the move». Det er ingen tvil om at det er enormt trykk på innovasjon og klimavennlige løsninger for logistikk- og transport nå.

- Vi flyr høyere enn månen etter den gode mottakelsen vårt nye konsept har fått. Det reflekteres også gjennom den store pågangen til messen, sier adm. direktør Jürgen Mindel hos VDA –tysk forening for bilindustrien.

Savn etter møteplass

Forrige IAA ble arrangert i 2018, og mange kjenner på at det er blitt en stund siden sist.

- At nesten all utstillingsplass er reservert, og mange nye utstillere vil komme til Hannover, er et bevis på at mer enn to år med pandemi og restriksjoner har ført til et stort behov for folk til å treffes igjen. Mange lengter etter å treffe nye kontakter og møte sine eksisterende igjen, og å diskutere produkter og konsepter. IAA er det perfekte stedet å gjøre dette, sier VDA-sjefen videre.

Mange nye kommer

IAA Transportation vil ha mer enn 1200 utstillere fra 40 land. Utstillerlisten inkluderer både de etablerte selskapene som produserer kjøretøy og utstyr til bransjene, samt en rekke nye selskaper som satser i næringen. Av nye selskap som kommer, er det spesielt bedrifter innen teknologi, infrastruktur, energi og «siste-mil»-transport. Det er ventet å komme en rekke nye løsninger innen bærekraftig transport, og null utslipps-løsninger.

Powered by Labrador CMS