LEDERE: Daglig ledere i fusjonsselskapene; Geir Finseth (t.v.) i Driv Energi Midt-Norge AS og Jan Håvard Hastadklev i Trøndelag Diesel AS.
LEDERE: Daglig ledere i fusjonsselskapene; Geir Finseth (t.v.) i Driv Energi Midt-Norge AS og Jan Håvard Hastadklev i Trøndelag Diesel AS.

Trøndelag Diesel og Driv Energi Midt-Norge slår seg sammen

– Resultatet av fusjonen blir en betydelig økning i distribusjonskraften.

Publisert

To ledende aktører innen drivstoffdistribusjon i Trøndelag-regionen, Trøndelag Diesel AS og Driv Energi Midt-Norge AS, fusjonerer 1. desember.

– Fusjonen er hovedsakelig motivert av et felles ønske om å bli en enda sterkere aktør for kunder i Midt-Norge, sier daglig leder Jan Håvard Hastadklev i Trøndelag Diesel. 

– Det er viktig for oss å beholde lokalkunnskapen i hele regionen, sier han.

Samlet sett vil de to selskapene ha en omsetning på rundt 700 millioner kroner i 2023.

– Resultatet av fusjonen blir en betydelig økning i distribusjonskraften. Fusjonen vil også gi tilgang til drivstoff fra 30 Driv-stasjoner i regionen og ytterligere 60 Driv-stasjoner på Østlandet, står det i en nyhetsmelding. 

Øker satsingen mot private kunder

Begge selskaper jobber mot bedriftsmarkedet med fossile og fornybare produkter. Typiske kunder er transportører, entreprenører, landbruket, storindustri og offentlig sektor.

Privatmarkedet blir en økt felles satsing via det brede nettet av selvbetjente drivstoffstasjoner.

– Det nye samarbeidet vil styrke vår posisjon som en ledende aktør innen energi- og drivstoffløsninger i Midt-Norge, sier daglig leder Geir Finseth i DRIV energi Midt-Norge. – Vi vil tilby flere kontaktpunkter med markedet for å imøtekomme nåværende behov og skape bærekraftige løsninger for fremtiden, sier han.

De to samarbeidende selskapene vil i første omgang operere under sine eksisterende firmanavn, med en gradvis overgang for Trøndelag Diesel inn i Driv-merkevaren.

– Alle medarbeidere i selskapene blir med på veien videre, sier ledelsen i de to selskapene. 

– De ansattes erfaring, kompetanse og engasjement for kundetilfredshet vil være nøkkelen til vår felles suksess.

Samarbeid med Agder og Jæren Olje

Drivstoffkjeden Driv har også i et samarbeid med Agder og Jæren Olje på Sør- og Vestlandet. Til sammen tilbyr samarbeidspartene rundt 160 selvbetjente drivstoffstasjoner, med lokal tilhørighet i Distrikts-Norge.

Powered by Labrador CMS