INN I VERNE-SORTIMENTET: Lazer Lamps har kjente løsninger både entreprenører og lastebileiere.

Verne skal selge Lazer Lamps i Norge

EKSTREMLYS: Egil Verne AS blir forhandler av lysprodukter fra Lazer Lamps. 

Publisert

Gjennom en ny samarbeidsavtale blir Egil Verne AS direkte forhandler av lysprodukter fra Lazer Lamps. Nå er de britiske LED-lyktene og belysningsløsningene på full fart inn i varehyllene.

Den britiske produsenten tilbyr LED-løsninger med særlig god ytelse og holdbarhet for bruk i kjøretøy og industrielle applikasjoner, står det i en pressemelding fra Verne.

Blant annet tilbys lykter designet for ekstreme forhold, slik som offroad-kjøring, motorsport, og kommersiell transport.

– Lazer Lamps er kjent for kvalitet, innovasjon og produkter som er blant markedets råeste, så dette blir veldig spennende både for oss og kundene våre, sier Katrine Køste, daglig leder i Egil Verne AS.

Produktenes robuste design og kraftige lys har gjort dem populære blant både profesjonelle sjåfører og entusiaster.

En direkteavtale med Lazer Lamps har lenge stått høyt på Vernes ønskeliste, ifølge Køste. Det skyldes ikke minst selskapets aktive holdning til arbeidet med kontinuerlig forbedring av lysstyrken, energieffektiviteten og holdbarheten i produktene for å møte kundenes behov.

– Samtidig kommer vi tett på utviklingen av deres løsninger for kunder med spesifikke krav, som gir oss mulighet til å tilby skreddersydde løsninger for bedrifter og enkeltpersoner.

Egil Verne AS

Norges største leverandør av bilelektriske produkter, som blant annet varsellys, arbeidslys og ekstralys. I tillegg omfatter sortimentet et stort spekter av varer til nyttekjøretøy, landbruket samt skogs- og entreprenørbransjen.

Powered by Labrador CMS