Annica Lindström, er fast sjåfør hos Kaunis Iron på 90-tonner. Det er det beste valget jeg har tatt, sier hun i en nyhetsmelding fra selskapet.
Annica Lindström, er fast sjåfør hos Kaunis Iron på 90-tonner. Det er det beste valget jeg har tatt, sier hun i en nyhetsmelding fra selskapet.

Vil du kjøre 90-tonns vogntog i sommer?

En annerledes sommer venter i nord.

Publisert Sist oppdatert

Kaunis Iron driver en jernmalmgruve i Pajala nord i Sverige.

- I perioden juni-august trenger vi din hjelp når våre faste ansatte skal ha ferie. Vi søker derfor et antall personer som kan bidra i virksomheten i sommerperioden. Da vår virksomhet utgår fra Junosuando/Kaunisvaara, blir du stasjonert der, skriver Kaunis Iron.

Arbeidet går ut på å frakte malm fra Kaunisvaara til Pitkäjärvi med vogntog som har 90 tonn totalvekt. Transportene av jernmalmskonsentrat går fra anrikningsverket i Kaunisvaara til omlastingsterminalen i Pitkäjärvi i nærheten av Svappavaara.

Kvalifikasjoner som kreves, er videregående skole, yrkeskompetansebevis, førerkort klasse CE og sjåførkort.

Yrkeserfaring fra tungtransport er en fordel og det kreves evne til å kommunisere på svensk muntlig og skriftlig. Det kan tenkes at en velformulert svorsk vil fungere her, men det må du nok avklare selv med den svenske bedriften.

Det er skiftordning og lønn etter svenske tariffer.

Her kan du lese mer om den spesielle sommerjobben hos Kaunis Iron Logistik AB og sende inn søknad.

Siste dag for å levere jobbsøknad, er 31. mars, men ansettelser skjer fortløpende så det er altså ingen grunn til å vente.

Powered by Labrador CMS