Det offisielle Valtra Demo Tour-vogntoget ved fabrikken, klar for avreise i vinter.
Det offisielle Valtra Demo Tour-vogntoget ved fabrikken, klar for avreise i vinter.

Valtra Demo Tour til Norge

Les hva du kan oppleve og hvor turneen stopper i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Fjorårets Valtra Demo Tour gjentas i år, etter at fjorårets tur ble en susess, melder Valtra i en pressemelding.

2016-utgaven startet allerede i januar med besøk i Hellas, for så å fortsette gjennom hele Europa, helt frem til årets slutt. Turneen besøker godt over 100 steder i 21 land totalt.

57 til 400 hk

Valtra er (som de fleste andre) ivrige etter å komme ut og møte sine kunder. Hovedfokuset for turneen er å øke kjennskapen til merket, "realisere vekstpotensialet" og å gi kundene muligheten til å oppleve Valtras egenskaper.

Hele modellinjen (57-400 hk) blir presentert på Valtra Demo Tour, med utvalgte modeller for hvert land. Høydepunktene inkluderer fjerde generasjon T-serie samt den nylig introduserte N-serien, begge mottakere av flere utmerkelser og priser. S-serien og A-serien vil også bli å finne, "der det er mulig".

Multimedia-vogntog

En av attraksjonene under Valtra Demo Tour er den Valtra-profilerte 16,5 meters Volvo FH500 trekkvogn og trailer, som er spesialutstyrt for opplæring og presentasjon. Her vil de besøkende bli ønsket velkommen inne i traileren, der de kan prøve N- og T-serie-førersetet med det nye armlenet (Active/HiTech, Versu, Direct) samt lære mer om Autoguide automatisk styringssystem og Isobus-kompabilitet for Valtra-traktorer.

De besøkende kan også prøve Valtras "virtual reality" med 3D-briller, samt se de siste produktvideoene. Representanter fra Valtra-fabrikken vil også være tilgjengelig på de fleste plassene.

Seks stopp i Norge

Valtras offisielle samarbeidspartnere for hele Valtra Demo Tour er dekkfabrikantene Trelleborg, Mitas og Nokian Tyres, samt frontlasterprodusenten Ålö. De vil alle tilby demonstrasjoner og informasjon om sine produkter. Her i Norge er det i første rekke Nokian Tyres, Ålø oog SG Finans som vil være med på Valtra Demo Tour.

Den norske delen av turneen starter mandag 2. mai, i Sørlandsparken Travbane. Totalt blir det seks stopp i Norge. I tillegg til Kristiansand, blir Drammen (Drammen Travbane 4. mai), Hønefoss (Akershus Traktor avd. Hønefoss 6. mai), Ridabu (HiH, Jønsberg 9. mai), Fannrem (Orkdal Travpark 11. mai) og Levanger (Nossum Travpark 13. Mai) besøkt.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS