Den gylne Valtra N174 klar for utstilling.
Den gylne Valtra N174 klar for utstilling.

Valtra-traktor i «gull»

Valtras Unlimited Studio har lagt siste hånd på en gyllen N-serie traktor som vil bli vist i vår ved spesielle arrangementer og utstillinger.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Kundene kan også bestille de samme Unlimited-spesifikasjonene til sine egne traktorer, heter det i en pressemelding fra Lantmännen Maskin.

Den spesialutstyrte Valtra N174-traktoren kan gjenkjennes med sin gylne grafikk, sotede vinduer, gylne dekaler på sidevinduet, Unlimited-merker på dørhengslene og ratt og seter i brunt skinn.

Valtra N4-serien ble lansert i andre halvdel av 2015 og har vist seg å være en svært vellykket modellserie. På Agritechnica-messen i Hannover i november i fjor mottok Valtra N174 både «Machine of the Year 2016»-prisen og «Golden Tractor for Design 2016»-prisen. Juryen roste fjerde generasjon av N-serien for et «moderne, dynamisk, kompakt og flott utseende».

Valtra er anerkjent for sitt konsept med spesialbygde traktorer der kundene kan velge fra hundrevis av funksjoner og utstyr tilpasset individuelle behov.

For tiden sendes rundt 10 prosent av alle nye Valtra-traktorer til Unlimited Studio, der Valtras teknikere kan montere utstyr eller funksjoner som kunden ønsker, så lenge de er teknisk mulig og tillatt montert.

Valtra leverer nå Unlimited Studio-traktorer til over 20 land rundt om i verden, heter det i pressemeldingen.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS