Demobiler over hele landet

Norsk Scania skal spre sine demobiler over hele landet. Nå skal kundene få prøve bilene i sin egen virksomhet.

Publisert Sist oppdatert

Norsk Scania har lagt ned sitt demosenter på Kløfta. Økt tilgjengelighet over hele landet er hovedhensikten med omorganiseringen.

Fremover vil hver region i Scania ha styringen med demobilene, mens Scania sentralt vil ha et koordinerende ansvar.

Litt flere biler

Samtidig som bilene flyttes ut over landet, vil antall demobiler bli litt større. Tanken er at kundene skal få prøve demobilene i sin egen virksomhet og daglig bruk.

- Kundene skal få prøve bilene i sin egen virksomhet, sier John Lauvstad, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Norsk Scania.
- Kundene skal få prøve bilene i sin egen virksomhet, sier John Lauvstad, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Norsk Scania.

- Vi ønsker at kunder skal få oppleve våre produkter som i dag er utstyrt med det beste vi noen gang har hatt av teknologi, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør i Norsk Scania, John Lauvstad.

- Så langt har tilbakemeldingene fra kundene vært veldig gode. Ved å få prøve bilene over litt lengre tidsrom får de en bedre mulighet til å få et skikkelig inntrykk, sier Lauvstad.

Valget av demobiler er det en produktgruppe i Scania som vil stå for. De vil velge biler og utstyr i forhold til det markedet etterspør. Samtlige demobiler vil få en enhetlig dekor som skal gjøre dem lett gjenkjennelig.