Nasta hadde beste stand på Vei og Anlegg 2015 viser en avstemming på messen.

Beste stand på Vei og Anlegg

Nasta AS vant prisen for beste stand på Vei og Anlegg 2015 etter opptelling av publikumstemmer og vurdering av en egen jury.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Fagjuryen fremhever en firmaprofilert, imøtekommende og godt forberedt messestab på en strømlinjeformet stand på 2.600 kvadratmeter med «flatterende produktpresentasjoner», orden og ryddighet både ute og inne. Nasta får også ekstrapoeng for stuntet med boklanseringen av barneboken Hitachoo, ført i pennen av artisten Øyvind «Vinni» Sauvik.

- Vårt mål er å gi små og store positive opplevelser. Hitachi, Bell, Nasta og våre andre merkevarer skal bygges til nye høyder på Vei og Anlegg, sa markedsansvarlig Jannike Vestrum Hansen i Nasta til messemagasinet i forkant. 70 ansatte i firmaet deltok på Vei og Anlegg.

Ekstrapris til Kompetansebedriften

Fagjuryen deler ut en ekstrapris til utstilleren, Kompetansebedriften, som presenterte sine tjenester på en 9 kvadratmeter stor stand innendørs. Kompetansebedriften, som er totalleverandør av sikkerhetsprodukter og opplæring til industrien, fikk poeng for god design og arealutnyttelse.

- Kreativt og enkelt, sier juryen som også merket seg en offensiv stand-betjening.

Rayner Olsen vant premie

Det var flere hundre publikumsstemmer som ble avgitt i løpet av messeperioden.

- Blant de som deltok i avstemmingen, ble Rayner Olsen fra Bø i Vesterålen trukket ut og får en premie i posten, opplyser messekoordinator Gry Ingebretsen i MGF.

Powered by Labrador CMS