Bilde fra Pons område på Vei og Anlegg 2018.
Bilde fra Pons område på Vei og Anlegg 2018.

Solgte 162 maskiner på Vei og Anlegg

Pon melder om at Vei og Anlegg har gitt «fantastisk god respons og da særlig på Caterpillars neste generasjon gravemaskiner og den nye Z-line maskinen»

Publisert

- Da er Vei & Anlegg 2018 avsluttet og vi i Pon Equipment og Pon Rental er veldig fornøyd med arrangementet. Det har vært fantastisk god respons og da særlig på Caterpillars neste generasjon gravemaskiner og den nye Z-line maskinen (batteridrevet graver utviklet av et team i Pon Equipment), skriver Pon i en nyhetsmelding.

Selskapet er overbevist om at de hadde de største nyhetene på messa.

Kø for neste generasjon

Maskiner

Pon solgte 162 maskiner på vei og anlegg.
Av disse var 152 tradisjonelle nye maskiner, 2 Z - line batterigravere og 8 brukte maskiner.

Neste generasjons Cat-gravemaskiner er møtt med stor interesse fra de besøkende på messa.

Tall fra Pon-standen

119 personer i Pon Equipment jobbet på standen en eller flere dager.

5000 antall kaffekopper ble drukket på standen.

3000 porsjoner spekemat ble servert.

1800 liter øl ble servert på kundefesten på fredag.

Maskinene er utrustet fra fabrikk med produksjonsmålesystem, 2D-system og «en haug med assist-funksjoner». Dette skal bidra både til økt sikkerhet og effektivitet.

Maskinene har fått enorm oppmerksomhet og det har stått kø utenfor maskinen. Oppgradering med Trimble Earthworks gjør dette til en meget egnet maskin for norske maskinentreprenører. Pon Rental AS har satt flere neste generasjon graver på ordrelisten og vil fra i høst kunne tilby maskinene i sin utleieflåte, sier markedsdirektør Espen Paulseth i Pon Equipment.

- Positivt overrasket over batterimaskin 

- Det er nok en del maskinførere som er skeptiske rundt batteridrevne gravemaskiner, men vi pratet med mange som ble veldig positivt overrasket over maskinen. Den ser ut som en vanlig maskin, virker som en vanlig maskin, men støyer mindre enn en symaskin, sier Paulseth.

Det har til tider vært stappfullt på Pon-standen både på grunn av regn og varmt vær, og gjennomgående har det vært mange på området.

- Vi har virkelig fått vist at vi har løsninger for alle. Jeg vil gjerne takke alle som tok turen innom vår stand, sier en strålende fornøyd Paulseth.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS