Valtra starter med å produsere S-serien kompatibel i samsvar med Steg V utslippskrav i januar 2019.

Ny generasjon Valtra-traktorer

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Valtra vil i løpet av 2019 oppgradere N-, T- og S-serie traktorer over 130 kW, slik at de tilfredsstiller Stage 5 utslippskrav. Samtidig vil flere nye funksjoner bli lansert som skal forbedre førerkomforten og redusere den totale eierkostnaden på maskinen. 

Innfasing av Steg V

Valtra starter med å produsere T- og S-serien kompatibel i samsvar med Steg V utslippskrav i januar 2019. Produksjonen av N-serie traktorer kompatibel med Steg V utslippskrav, starter våren 2019 for N174-modellene. For N134- og N154-modellene starter produksjonen høsten 2019.

Valtra N-, T- og S-traktorer kan nå utstyres med en tilleggsterminal som kan tjene som skjerm for å implementere Isobus-styrte redskaper eller satellitt assisterte løsninger. Samme terminal er også tilgjengelig for Activ og HiTech modellene.

Under panseret på de nye modellene, sitter det motorer av typen LFTN-D5 Agco Power. De er utstyrt med SCR-teknologi. Hydrauliske ventilløftere gir motorene en mykere gange og mindre vedlikehold.

N- og T-serien fortsetter med å være fri for eksosresirkulerings-teknologi og på S-serien er nivået av EGR holdt under 15%.

Ettermontering av Steg V-teknologi er tilpasset det eksisterende designet på N-, T- og S-serien. Sikten fra førerhuset er nå enda bedre enn tidligere.

På S-serien er adgang til førerhuset forbedret med forsterkede stigtrinn, og det er blitt større oppbevaringsplass for verktøy. Traktorene har oppgraderte baklys og nye fargevalg tilgjengelig fra fabrikk.

Tilpassede løsninger for Smart landbruk

Valtra-modellene vil også bli «smartere» i 2019. En terminal nummer 2 er nå tilgjengelig for Smart Touch-modellene i N-, T- og S-serien. Terminalen, som kan monteres hvor som helst i førerhuset, kan brukes som skjerm for å implementere Isobus-styrt redskap.

Terminalen vil gi nye muligheter for styring av satellitt-assistert redskap og administrasjon av oppgavebehandling, eller oppkoblet mot eksternt kamera.

Den samme terminalen er nå også tilgjengelig på Activ- og HiTech-modellene i N- og T-serien. Dette muliggjør Smart landbruk også i disse enklere traktorene.

Valtra opplyser i en pressemelding at Valtra Smart Touch er svært godt mottatt «takket være sin intuitive betjening». I dag leveres 40% av traktorene i T-serien med Auto-guide.

- Vi forplikter oss til å levere løsninger og service for pressisjonslandbruk som bønder og entreprenører enkelt kan nyttegjøre seg. Det hjelper dem med å få mer ut av maskinene og å holde kontroll på driftskostnadene, sier Mikko Lehikoinen, markedssjef for Valtra.

For å gi kundene «mulighet til å maksimere driftstiden på deres maskiner», har Valtra også lansert «Connect, Care & Go». Tilbudet skal gi kundene innsikt i en rekke faste og variable kostnader relatert til maskinene og service. Tilbudet inkluderer «Valtra Connect» telemetri, «Valtra Care» utvidet garanti for nye maskiner og «Valtra Go»-vedlikeholdsavtaler tilgjengelig for nye og brukte maskiner.

Powered by Labrador CMS