Slik skal det se ut når det nye logistikkbygget står ferdig på Berghagan i Ski kommune (Akershus) i 2020.
Slik skal det se ut når det nye logistikkbygget står ferdig på Berghagan i Ski kommune (Akershus) i 2020.

Veidekke selger logistikkprosjekt

Truck & Trailer Industrys nye - ikke ferdigstilte -  bygg skifter eier.

Publisert

Veidekke Eiendom AS har inngått avtale med Pareto Eiendomsfellesskap AS om salg av en næringseiendom beliggende i Berghagan Næringspark i Ski kommune.

Eiendommen er et logistikkbygg på 11.650 m², der over 60 % av arealet er utleid til Truck & Trailer Industry AS i en 15 års leieavtale. Det pågår forhandlinger om utleie av resterende areal i bygget. Eiendommen er under oppføring og forventes ferdigstilt i fjerde kvartal 2019.

- Sammen med Veidekke Logistikkbygg har vi økt satsingen vår på egenutvikling av logistikktomter. Dette er et spennende prosjekt med en solid og god leietaker, solgt til en langsiktig og profesjonell eiendomsbesitter. Vi er fornøyd med at vi selger prosjektet allerede før ferdigstillelse og dermed frigjør kapital til nye satsinger, sier akkvisisjonssjef i Veidekke Eiendom, Thomas Nielsen.

- Vi er meget fornøyde med å ha gjennomført nok et kjøp av en moderne logistikkeiendom, som passer godt inn i fondets eksisterende portefølje. Med Veidekke som prosjektleder og entreprenør vet vi at vi får et veldig godt produkt til glede for både for leietaker og gårdeier, sier daglig leder i Pareto Alternative Investments, Johan Anker-Rasch.

Salget av logistikkprosjektet er i tråd med Veidekkes næringsstrategi med utvikling av logistikkprosjekter, kontorer og næringsprosjekter i bolig.

Veidekke Logistikkbygg (tidl. Norske Stålbygg) er kontrahert som entreprenør ved en totalentreprise på 125 millioner kroner.