Dette forslaget har Ford sendt inn til godkjenning hos Unicode Consortium.
Dette forslaget har Ford sendt inn til godkjenning hos Unicode Consortium.

Ford tegnet pickup-emoji

Med båter, biler, scootere og romraketter representert i emoji-menyen, syntes Ford det var på tide at verden fikk en egen pickup-emoji. Den ble lansert 17. juli, på World Emoji Day.

Publisert

- Da kunder startet å etterspørre en pickup-emoji, bestemte vi oss for å gi dem det. Som en av de mest populære produsentene av pickuper i verden, er det helt naturlig at vi gir hardt arbeidende tekstmeldingsbrukere over hele verden en ny pickup-emoji, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Sendt til godkjenning

I 2018 sendte Ford et forslag til organisasjonen som godkjenner nye emojis, Unicode Consortium. Nå er pickupen på en kortliste for endelig godkjenning hos Unicode.

Emojien er utviklet etter at Fords team har brukt mye tid på å undersøke hvordan publikum ønsker at en slik emoji skal være.

- Folk ønsker en pickup-emoji som er stilig og moderne. Sluttresultatet bør resultere i en smilefjes-emoji fra alle pickupfans, sier designdirektør i Ford Nord Amerika, Craig Metros.

2020

Hvis pickup-emojien blir godkjent tidlig i 2020 blir designet spesialtilpasset alle mobile plattformer for å møte kundenes behov – fra dem som bruker pickupen sin som arbeidsbil til dem som bruker den til en aktiv livsstil.

Powered by Labrador CMS