NY SERIE: Waste Expert er Bobcats nye produktnavn på den nye serien teleskoplastere som nå er klar for markedet.
NY SERIE: Waste Expert er Bobcats nye produktnavn på den nye serien teleskoplastere som nå er klar for markedet.

Bobcats nye «Waste Expert» teleskoplastere

På Bauma presenterte Bobcat prototypen på det som nå blir lansert som produsentens «Waste Expert» teleskoplastere.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Prototypen på Bauma var basert på teleskoplastermodellen TL43.80HF, og ifølge Bobcat var mottagelsen så god at det ble besluttet å gå videre med et utvidet prosjekt. Hele fire av eksisterende teleskoplastermodeller vil nå inngå i, og bli tilpasset, Bobcats nye avfallshåndteringsserie, Bobcat Waste Expert. Det er modellene TL35.70, TL34.65HF, TL38.70HF og TL43.80HF.

Alle blir motorisert med Bobcats Steg IV motorer på 100 eller 130 hk (74,5 og 97 kW), og de får en løftekapasitet fra 3,4-4,3 tonn og har løftehøyder fra 6,5-8 meter.

Spesielle krav

- Når det gjelder avfalls- eller resirkuleringsbransjen er behovet stort for maskiner som kan håndtere et stort spekter av fraksjoner, arbeide på tette områder og har stor kapasitet gjennom en lang arbeidsdag. Med vår nye «Waste Expert-serie» leverer vi maskiner med et tøft design, effektivt kjølesystem, lavt tyngdepunkt og lang hjulavstand, sier Bobcats produktsjef Oliver Traccucci i en pressemelding fra selskapet.

Den nye serien har aksler fra Dana Spicer, de er helt beskyttet under og har Camso TLH dekk.

Importen styres fra Trondheim

Siden 1. januar 2018 har Scanlift Maskin AS hatt importen av Bobcats teleskoplastere i Norge. Importen styres fra avdelingen i Trondheim hvor teleskoplasterekspert Lasse Aalberg (45) sørger for at de respektive avdelingene får maskinene de trenger. De første Waste-maskinene er ventet til lager i Norge i løpet av 7 uker, opplyser Aalberg.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS