Markedssjef Stine Lilleseth i Lilleseth Kjetting på plass med nyheten Easy On 9 mm U-brodd-kjetting på Dyrsku'n 2019 i Seljord, 13.-15. september.
Markedssjef Stine Lilleseth i Lilleseth Kjetting på plass med nyheten Easy On 9 mm U-brodd-kjetting på Dyrsku'n 2019 i Seljord, 13.-15. september.

Kjetting-nyhet fra Lilleseth på Dyrsku'n

SELJORD (AT.no): Nyheten «Easy On» lettkjetting med U-brodd gripeelement i 9 mm presenteres sammen med bestselgerne Easy On 7 mm og Easy On 5,7 mm på Dyrsku'n 2019.

Publisert

Denne kjettingen ble utviklet etter at Easy On 5,7 mm og 7 mm lettkjetting har vært på det norske markedet i 15 år. Til sammen har det i denne perioden blitt solgt 30.000 par av denne typen i det norske markedet.

En klar trend er at gårdbrukere ønsker robuste og lettere kjettinger å legge på og kjøre med, samtidig som traktorene blir større og i flere sammenhenger også benyttes til anleggsvirksomhet.

Med utgangspunkt i «Easy On» 7 mm Ubrodd traktor og 10 mm Ubrodd anlegg har Lilleseth utviklet en ny Easy On 9 mm U-brodd kjetting til større traktorer. Kjettingen er utviklet på forespørsel fra flere kunder som bruker sine traktorer i mer krevende terreng innenfor anlegg og skogbruk.

Den er konstruert som Easy On Anlegg, for å ha en godt tilpasset passform på hjulet og skal være godt egnet til å bruke ved snøbrøyting. Kjettingen er en rak firkantkjetting som er slitesterk og som skal gi høyere skjæringspunkt mot brudd i forhold til vridd kjetting med rundpigg.

Kjettingene er laget i borlegert stål.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS