SecureLock fra Rototilt oppfyller Veidekkes krav til redskapssikring.
SecureLock fra Rototilt oppfyller Veidekkes krav til redskapssikring.

Rototilt ønsker krav fra Veidekke velkommen

- En kjærkommen beskjed fra en stor entreprenør, sier Hans-Ronald Hohlweg, country manager Norge hos Rototilt.

Publisert

Veidekke har presentert strenge sikkerhetskrav til redskapslås på gravemaskiner. Rototilt har lenge hatt sikkerhetslåsen SecureLock som oppfyller Veidekkes grav, og nå har selskapet gått ut med ekstra informasjon om mulighetene for ettermontering.

- En kjærkommen beskjed fra en stor entreprenør. Rototilt har tilbudt løsninger for trygge redskapsbytter i mange år. Hvorfor ikke stille krav til at de skal brukes, sier Hans-Ronald Hohlweg, country manager Norge.

Ettermontering

I 2013 lanserte Rototilt sikkerhetslåsen SecureLock. Allerede da var det mange diskusjoner om hvordan man kunne redusere antall ulykker i bygg- og anleggsbransjen. At en så stor entreprenør som Veidekke stiller krav til sikre redskapslås, gir et tydelig signal til markedet.

- I dag selger vi nesten utelukkende tiltrotatorer og maskinfester med SecureLock. Vi tror det skyldes at bransjen har sett verdien i en sikkerhetslås, sier Hans-Ronald Hohlweg.

Etter at Veidekke strammet inn sikkerhetskravene sine, har Rototilt informert forhandlerne sine om muligheten for ettermontering av SecureLock.

- Med vår teknologiske plattform i Rototilt R kan vi tilby ettermontering av SecureLock for kunder med styresystemene ICS, Prop og TLE/TE. Det gjelder både tiltrotatorer og maskinfester. Per dags dato har vi bygget om over 70 tiltrotatorer. Det er en viktig mulighet for å oppfylle de aktuelle sikkerhetskravene, sier Hans-Ronald.

Powered by Labrador CMS