Anne Kathrine Kalager, styreleder i Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk (NFF), ønsker innspill fra foreningens medlemmer på om Fjellsprengningskonferansen bør flyttes fra Radisson Blu Scandinavia Hotell. Konferanseplassen er sprengt for NFF.

- Skal vi flytte Fjellsprengningskonferansen?

OSLO (AT.no): Spørsmålet ble stilt til de fremmøtte under åpningen av Fjellsprengningskonferansen 2019 på Radisson Blu Scandinavia Hotell i Oslo.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Anne Kathrine Kalager, styreleder i Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk (NFF), ønsker innspill fra foreningens medlemmer på om Fjellsprengningskonferansen bør flyttes fra det som av mange omtales som SAS-hotellet (Radisson Blu Scandinavia Hotell).

Spørsmålet har vært luftet før, men tradisjonen med at «Sprengern» skal være på «SAS-hotellet» er sterk for mange.

Grunnen til at spørsmålet om flytting nå tas opp, er at plassen for utstillere er sprengt. Det er ikke plass til flere stander, og deltakerne har heller ikke så mye plass å «boltre seg på».

The Hub, hotellet ved Oslo S, blinker seg ut som det mest aktuelle stedet å flytte arrangementet til. Uansett svar, blir konferansen også neste år avholdt Holbergs Plass og «SAS-hotellet».

Men NFF føler dette er et spørsmål de er forpliktet til å ta stilling til og spør derfor etter innspill og tilbakemeldinger om hva medlemmer og konferansedeltakere mener.

Har du gode innspill på en eventuell flytting av konferansen til annen lokalisering, som NFF bør vite om, tar du kontakt med foreningen her.

Powered by Labrador CMS