Årsaken til at sjåføren av dette vogntoget ble funnet forslått på parkeringen ved Jessheim trafikkstasjon ved E6 i Viken i august, er fortsatt ukjent.
Årsaken til at sjåføren av dette vogntoget ble funnet forslått på parkeringen ved Jessheim trafikkstasjon ved E6 i Viken i august, er fortsatt ukjent.

Politiet har avhørt sjåføren

I august ble en sjåfør funnet alvorlig skadet ved Jessheim trafikkstasjon. Mannen har vært innlagt på sykehus og ikke vært i stand til å bli avhørt - men nå har politiet snakket med ham.

Publisert

Politiet har siden hendelsen natt til 9. august jobbet ut fra to teorier: 1. At sjåføren er utsatt for en straffbar handling. 2. At det har skjedd et uhell.

Når nå er den utenlandske sjåføren blitt frisk nok til å bli avhørt. Han er også utskrevet fra sykehuset han var innlagt ved i Norge og har reist til hjemlandet. Men politiet er ikke mye nærmere en løsning etter å ha snakket med mannen.

- Dessverre kunne han i liten grad belyse hva som hadde skjedd i tiden forut for at han ble kontaktet av politiet på parkeringsplassen. Han husket lite og ingenting fra dette, sier politioverbetjent Øyvind Kværner til Edsvoll Ullensaker Blad (krever abonnement).

Et vitne sier til avisen at den skadde sjåføren skal ha hatt en høylydt uoverensstemmelse med en annen sjåfør på samme sted, et par kvelder før den natten han ble funnet kraftig forslått og beruset.

NB: Det estiske vogntoget mannen kjørte har ikke vært tatt inn til tungbilkontroll ved trafikkstasjonen, som har en egen stor kontrollplass for tyngre kjøretøy og kontrollskilt på E6 ved stasjonen. Sjåføren har trolig kjørt inn på plassen og parkert for å hvile. Statens vegvesen har ikke hatt noe med sjåfør eller vogntog å gjøre.