Kent Bull i K. Bull Holding AS sier det er til det beste for kunder og ansatte at NCG overtar K. Bull Betongpumping AS. Bildet er tatt i forbindelsen med at K. Bull AS tok i bruk en hybrid betongpumpe på jobb for AF Gruppen på oppdrag for Sporveien for et drøyt år siden.

NCG overtar K. Bull Betongpumping AS

Betongprodusenten Nordic Concrete Group AS (NCG) har inngått avtale om å overta virksomheten til K. Bull Betongpumping AS.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Vi vil videreføre virksomheten under samme merkenavn, sier Erik Veiby, styreleder i NCG.

Overføringen til ny eier, skjer 1. mars 2021.

Over 20 betongpumper

Erik Veiby er glad for å ha landet avtalen om å overta virksomheten til K. Bull Betongpumping AS. Selskapet har operert i overkant av 20 betongpumper og levert sine tjenester i hovedsak til entreprenørkunder i Oslo og Viken.

- Dette er et gammelt og velrenommert selskap med historie tilbake til starten av 1980-tallet. Vi har levert mye betong til K. Bull Betongpumping AS sine maskiner opp gjennom årene, og vet at selskapet består av dyktige mennesker og har en ny og moderne maskinpark, forteller Veiby.

Totalleverandør

Han forklarer oppkjøpet med at NCG sine kunder stadig mer ønsker en totalleveranse, som inkluderer pumping av betongen.

– Dette passer svært godt inn i NCG sin strategi på ferdigbetong. Integrering av betongpumping er en del av konsernets plan om å være totalleverandør til våre kunder, forklarer NCGs styreleder.

Veiby forsikrer at de skal utvikle K. Bull Betongpumping AS videre og på en god måte forvalte det de tidligere eierne har bygget opp.

- Vi skal videreføre kompetansen og selskapets gode renomme i markedet inn under vår ledelse. NCG-konsernet har allerede mer enn 110 betongpumper fordelt over hele Norge, sier han.

- Det beste for våre kunder og ansatte

Kent Bull mener salget av virksomheten er et resultat av en naturlig utvikling i bransjen.

- Da vi over tid har sett at bestillinger av betongpumpetjenester stadig oftere gjøres gjennom betongstasjonene, har vi valgt å overlate vår virksomhet til NCG. Vi har sett på denne løsningen som den beste både for våre kunder og ansatte da NCG har en driftsmåte og filosofi som ligner veldig godt på den vi har hatt gjennom alle år. Vi ønsker NCG lykke til med virksomhetsoverdragelsen, sier Kent Bull i K. Bull Holding AS.

K. Bull AS vil for øvrig fortsette i markedet med sine mobilkraner.

Powered by Labrador CMS