Leder i Cramo Molde, Rune Breivik.

Cramo utvider med nye lokaler

– Større avdeling er helt nødvendig.

Cramo dobler sitt bygnings- og uteareal når de åpner dørene til ny avdeling i Molde i april.

Cramos nye Molde-avdeling.

– Større avdeling er helt nødvendig for å kunne innfri våre ambisjoner i regionen, sier avdelingsleder i Molde, Rune Breivik.

Etter 20 år i samme lokaler flytter Cramo avd. Molde nå inn i et helt nytt bygg i Årødalen rett utenfor Molde sentrum. De nye lokalene blir viktige både med tanke på utstyrsparken, logistikk, arbeidsmiljø og bærekraft, forteller avdelingsleder for avdelingen, Rune Breivik.

– Med en flate på rundt 900 kvadratmeter og 3,5 mål tomt dobler vi størrelsen på vår avdeling, noe som betyr at vi kan håndtere et større utvalg variert utstyr på avdelingen. Dette gjør at vi kan gå inn i større prosjekter med våre samarbeidspartnere i hele regionen, sier Breivik.

Nye lokaler vil naturlig nok gi en helt ny hverdag for Cramos sju medarbeidere i Molde. Et moderne bygg betyr dessuten mindre energibruk.

– Vi forventer en vesentlig reduksjon i vårt miljøfotavtrykk i årene som kommer, sier Breivik.

Rigger for vekst

Det nye bygget huser både vaskehall, lager og verksted, som er essensielt for å drive effektiv utleievirksomhet.

– Det er vanskelig å øke markedsandeler uten at de riktige forutsetningene er på plass, og vi må være ærlige på at lokalene en stund har vært en bremsekloss. Når vi nå øker utstyrsparken og får logistikken på plass, er det duket for å utvide virksomheten. Nye lokaler er derfor helt nødvendig for å innfri våre ambisjoner i regionen, sier Breivik.

Nå gleder Breivik seg til åpningen tidlig i april.

– Hele teamet har gjort en kjempeinnsats for å få dette på plass, og flytteprosessen har vært hektisk for alle i avdelingen. Nå gleder vi oss til oppstart og regner med å kjøre en åpningsmarkering om ikke lenge.

Powered by Labrador CMS