NYHET: Per Emil Nilsson (t.v.) i Drivex Norge AS sammen med konstruktør Robert Eriksson som var én av seks som hadde reist fra Drivex i Sverige til messen i Lillestrøm.

Drivex med positiv angrepsvinkel

DRIVEX: VB-serien til Drivex har fått et nytt medlem.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Drivex viste den nye vikeplogen VB320 som strekker seg fra 3,2 meter til 4 meters bredde, og den har positiv angrepsvinkel på 20 grader. Dette er faktisk første gangen Drivex tilbyr positiv angrepsvinkel. Løsningen kan tilbys på eldre ploger ved å bytte ut skjæreholderne. Plogen kan også leveres i 90 graders vinkel, det er jo samme grunnplog.

- Fordelen med positiv angrepsvinkel er at plogen går lettere og gir bedre skjæring, samt at den løfter snøen bedre og kaster lengre, sier konstruktør Robert Eriksson som hadde kommet til Vei og Anlegg fra Drivex i Sverige.

Etterspurt produkt

SALGSHJELP: Felleskjøpet selger Drivex Easygrader, et underliggende skjær for traktorer.

Om plogen skal benyttes til for eksempel brøyting av en stor parkeringsplass, er det selvfølgelig ikke samme behov med slik angrepsvinkel. Men det er veldig positivt for den norske

- Vi har hatt flere kunder som har spurt etter dette, og det er veldig gøy at vi nå kan tilby det, sier Per Emil Nilsson i Drivex Norge AS.

Per Emil Nilsson hadde en nyhet til å formidle på Vei og Anlegg. Felleskjøpet er nemlig i gang med å selge Drivex Easygrader, et underliggende skjær for traktorer.

- Avtalen gjelder kun for dette produktet, men det har allerede båret frukter og flere salg, sier Nilsson.

Powered by Labrador CMS