Daglig leder Knut Haugen sammen med Kent Koch i tidligere Xtraflex AS, nå Entrack Utleie Viken AS.
Daglig leder Knut Haugen sammen med Kent Koch i tidligere Xtraflex AS, nå Entrack Utleie Viken AS.

Entrack Utleie kjøper Xtraflex Maskinutleie

Det er inngått avtale mellom Entrack Utleie AS og Xtraflex Maskinutleie AS i Moss om overtagelse av aksjemajoriteten i selskapet.

Publisert

Entrack Utleie kjøper 70% av aksjene i Xtraflex Maskinutleie som blir en del av Entrack-konsernet.

- Det er med stor glede og iver vi inngår denne avtalen, sier Trond Berkana som er daglig leder i Entrack Utleie og morselskapet Entrack AS.

- Dette gir oss en mulighet til å etablere oss i Viken hvor vi lenge har sett på muligheter for å komme i posisjon. Og med en fantastisk beliggenhet kun ti meter fra E6 og med lett adkomst.

Daglig leder i Entrack AS og Entrack Utleie AS, Trond Berkana.
Daglig leder i Entrack AS og Entrack Utleie AS, Trond Berkana.

På denne avdelingen skal Entrack både ha utleie, og et fullt Entrack-sortiment med unntak av nye Kobelco-maskiner siden dette geografiske området tilhører Beck Maskin når det gjelder Kobelco-salg. Men det vil bli mulig å leie Kobelco-maskiner fra 1 til 50 tonn sammen med resten av sortimentet til Entrack.

- Vi vil også kunne tilby lifter og andre typiske produkter for utleieselskaper fra denne avdelingen. Tilbakemeldingen fra nye og gamle kunder er overveldende med tanke på responsen rundt dette med en fullverdig Entrack avdeling i området, sier Berkana.

Knut Haugen vil fortsette som daglig leder for Entrack Utleie Viken AS, som selskapets nye juridiske navn vil være. Men på skiltene vil det bare stå Entrack Utleie. Knut Haugen og Kent Koch som har drevet selskapet tidligere blir med videre i driften.

- Vi skal jobbe i hele Viken med utleie, så det er nok ikke lenge før vi trenger flere folk, sier Haugen.

- Med den satsingen vi skal ha her, med utleie, salg av maskiner, deler og utstyr, vil vi kunne tilby det kundene trenger. Vi ligger strategisk plassert mellom Moss og Råde langs E6, og vil kunne serve hele gamle Østfold på en god måte. Vi satser på å være i full drift i løpet av mars.