Kart som viser den aktuelle strekningen.
Kart som viser den aktuelle strekningen.

Fellesprosjektet Arna-Stanghelle starter dialog med entreprenører

- E16 og Vossebanen Arna-Stanghelle er et stort og viktig prosjekt og derfor ønsker vi å skape attraktive kontrakter og komme tidlig på banen, sier prosjektsjef Katrine S. Erstad.

Publisert Sist oppdatert

Statens vegvesen og Bane Nor inviterer til markedsdialog for fellesprosjektet E16 og Vossebanen Arna-Stanghelle. Interesserte entreprenører og rådgivere inviteres til å gi sine innspill til foreslått kontraktstrategi i en‐til‐en-samtaler med prosjektledelsen.

- I møtene vil vi også opplyse om sentrale elementer ved prosjektet og plan for hva som kommer fremover. Jeg er opptatt av å involvere dem som er interesserte tidlig, og å løfte frem mulighetene som finnes for å komme med ideer rundt kontraktstrategien. Vi ønsker jo at denne skal bli best mulig, sier Erstad.

Prosjektet ser for seg at første hovedentreprise lyses ut i 2024/-25. Prosjektet vil kunne komme med datoer for flere entrepriser når det har mottatt en investeringsavgjørelse.

Prosjektet har produsert video på norsk og engelsk som forklarer alle entreprisene langs strekningen.

- Dette er gjort for at alle skal få en tydelig og felles forståelse av omfang, grensesnitt og kompleksitet i prosjektet. Alle har dermed også samme informasjon i forkant av dialogen med prosjektet, sier Erstad.

Møtene holdes november/desember 2021.

Se mer: Video, invitasjon og påmelding

Powered by Labrador CMS