Maskinfører Bjørn Tore Sleveland, i Eigersund kommune i Rogaland, gleder seg til å ta i bruk spesialskuffa.

Kjøpte graver med smal spesialskuffe

Nasta og Klepp Mek sto for leveransen til kommunen.

Publisert Sist oppdatert

Klepp Mek har nylig levert ei smalskuffe med ekstra lang bunn til Eigersund kommune i Rogaland. Skuffa er 45 cm bred og over 2 meter lang.

Skuffa skal brukes til sanering av grøfter og skuffa er god til å lage nye stikk ut fra grøfter under kabler.

Skuffa ble levert på en ny Hitachi ZX 180W hjulgraver, som kommunen kjøpte fra Nasta.

Maskinfører Bjørn Tore Sleveland sier han så et behov for ei skuffe med disse dimensjonene for bruk til stikkledninger ut til privathus. Han fikk lagt inn det i spesifikasjonene i anbudet fra kommunen. Nasta ble valgt og det lot seg lett gjøre å skaffe til veie ei skuffe som Sleveland ønsket seg fra Klepp Mek til graveren.

Skuffa fra Klepp Mek skal være god til å lage nye stikk ut fra grøfter under kabler.

Sleveland har ikke sett eller hørt om andre som har fått laget seg ei slik skuffe som er såpass smal og lang. Det er mer vanlig med bredere utgaver som brukes til plastring.

Han fikk den overlevert i går og er veldig spent på å komme i gang med å bruke den for å se om den lever opp til forventningene.

Klepp Mek har for øvrig delt bilde av skuffa på sin Facebook-side. Der er det stor interesse for den, så det kan kanskje bli laget flere slike spesialskuffer. I tillegg til nevnte bruksområde er det en som kommenterer at den kan være fin til grøfting av myr.

Tegninger av skuffa med mål.

 

Powered by Labrador CMS