På vei til Norge: De nye 6R-modellene fra John Deere lastet opp på semitrailer. Den ene modellen kommer til Norge med ny laster.
På vei til Norge: De nye 6R-modellene fra John Deere lastet opp på semitrailer. Den ene modellen kommer til Norge med ny laster.

Kjører John Deere-karavane med nye modeller

Nå kan du se traktorer som aldri tidligere har vært i Norge, lover Felleskjøpet.

Publisert

Før jul presenterte John Deere fire splitter nye modeller i 6R-serien. I forbindelse med lanseringen var en tidlig utgave av 6R 215 på verdenslansering i Norge under landbruks- og maskinmessa Agroteknikk.

Nå er to nye modeller på vei nordover fra Tyskland. Den nye 6R 150 med ny laster og John Deere 6R 185 er lastet opp på semitrailer og skal delta i karavane fra Rogaland til Trøndelag.

- 6R-serien er spesiell for den treffer alle, uansett om du er husdyrbonde, grønnsakdyrker, kornbonde eller entreprenør. Nå kommer det to modeller vi aldri tidligere har sett i Norge, så dette gleder vi oss skikkelig til, forteller Tore Glærum, produktsjef traktor i Felleskjøpet Agri.

Hit kommer karavanen

Karavanen skal innom flere Felleskjøpet-avdelinger, og ender opp i Steinkjer før den svinger over grensa til Sverige.

Arrangementene rundt traktorkaravanen er en gyllen anledning for å snakke med fagfolk fra både inn- og utland. Sammen med karavanen kommer nemlig produktspesialister fra John Deere, og produktsjefer på både traktor og dekk fra Felleskjøpet vil være til stede.

Hit kommer traktorkaravanen til John Deere:

21. februar: Klepp

22. februar: Barkåker

23. februar: Lena

24. februar: Molde

25. februar: Stjørdal

26. februar: Steinkjer

Powered by Labrador CMS