OVERLEVERT: Når dette leses er mest sannsynligvis maskinen overlevert. Fra venstre er Frode Nilsen (LNS/Rana Gruber), Morten Wernberg (salgssjef) og Claus Konow (avdelingsleder salgssupport), begge fra Hesselberg Maskin.

Komatsu-rugg til Rana Gruber

HESSELBERG: Rana Gruber tar i disse dager i bruk sin andre Komatsu PC1250-beltegraver.

Publisert

Selskapet fikk nylig levert en ny Komatsu PC1250-11 (ca. 118 tonn) med 7,2 m3 Gjerstad-skuffe og motor med effekt på 775 hk. Maskinen skal settes i spann med en lik lastemaskin, men av nye tidligere utgave. LNS-eide Rana Gruber skaffet en PC1250 for en tid tilbake, og Hesselberg Maskin ga selskapet en gjenkjøpsgaranti på maskinen. Nå er det bestemt at den gamle maskinen løses ut og fortsetter driften i Rana Gruber, sammen med den nye.

- Dette er en størrelse som passer perfekt for jobben som utføres i Rana Gruber, og vi har vært relativt fornøyde med den forrige. Derfor kjøper vi en til, sier LNS-eier Frode Nilsen som var på Arctic Entreprenør som deltaker.

For Hesselberg Maskin er det ikke hver dag de selger en PC1250, men den senere tiden er det faktisk blitt et par salg. Bertelsen & Garpestad fikk levert en tilsvarende maskin tidligere i år.

Powered by Labrador CMS