Nye Hitachi ZX220W-7.

Ny stor hjulgraver fra Hitachi

Hitachi har avduket den største modellen i sin nye Zaxis-7 hjulgraverserie, Hitachi ZX220W-7.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Den nye Hitachi ZX220W-7 er den største i Hitachi-serien med hjulgravere.

Den Steg V-kompatible maskinen har hydraulikksystemet HIOS III som skal oppnå høyere produktivitet med bedre drivstofforbruk enn tidligere modeller.

Maskinførerne kan også kontrollere drivstoffeffektiviteten og kostnadene med den helt nye ECO-måleren, som er godt synlig på den store LCD-skjermen.

Den kan brukes med et bredt utvalg av Hitachi-redskaper, som tiltrotatorer og skuffer, hammere og sorteringsgrabber. Disse skiftes ved hjelp av det forbedrede redskapsstøttesystemet, og de kan enkelt transporteres ved hjelp av den valgfrie tilhengerstøttepakken.

Undersiden av nye Hitachi ZX220W-7 .

- Det redesignede Zaxis-7-førerhuset er det perfekte arbeidsmiljøet for førere. Det er ultra-romslig og tilbyr det ultimate innen komfort og kvalitet, med lavt støynivå og mindre vibrasjon enn forrige generasjon. Førere vil føle seg mindre slitne på slutten av skiftet takket være den synkroniserte bevegelsen til setet og konsollen, skriver Hitachi i en nyhetsmelding om nyheten.

Hitachi ZX220W-7 har ny ergonomisk utforming av konsollen og bryterne, og funksjoner som cruisekontroll, automatgir og et valgfritt kjørekontrollsystem som demper vibrasjoner fra frontfestet.

Sikkerhet

I tillegg til utsikten gjennom vinduene i førerhuset, som er forbedret på grunn av et mindre ratt og slank rattstamme, har Hitachi ZX220W-7 270-graders fugleperspektiv med Aerial Angle-kamerasystemet.

Maskinføreren kan velge mellom seks bildealternativer på skjermen i gravemaskinen for å se omgivelsene.

Zaxis-7 hjulgraverne er utstyrt med LED-arbeidslys, vindusvisker som dekker en større vindusflate og større speil. Oppvarmede speil er også tilgjengelig som ekstrautstyr. For ekstra sikkerhet, låser overvogna seg i rett posisjon for kjøring på offentlig vei.

For større løftekapasitet og god stabilitet, kan kundene velge mellom en rekke motvekter, og mellom standard 2550 mm eller brede 2750 mm aksler på ZX220W-7.

Flåtestyring

Hitachi fjernovervåkingssystemer gjør det mulig for eiere å ha god kontroll over sin flåte når det gjelder arbeidsmengde og tilgang til viktige data fra Owner's Site og ConSite.

Begge systemene sender daglig driftsdata via GPRS eller satellitt fra gravemaskinen til Global e-Service. ConSite oppsummerer informasjonen i en månedlig e-post, og ConSite Pocket-appen viser sanntidsvarsler for potensielle problemer.

Programvareoppdateringer kan utføres eksternt av forhandlere ved å bruke ConSite Air. Denne funksjonen gjør det også mulig å overvåke Zaxis-7 gravemaskiner med Hitachis diagnoseverktøy (MPDr. Remote Access) fra hvor som helst i verden, noe som skal sikre maksimal oppetid.

I tillegg overvåkes kontinuerlig kvaliteten på motor- og hydraulikkolje. Data overføres daglig via to oljesensorer til Global e-Service. Disse oppdager om oljekvaliteten er blitt dårligere, på grunn av forurensning eller lav viskositet.

Nasta er norsk forhandler av Hitachi anleggsmaskiner.

Powered by Labrador CMS