Signerte stor UE-kontrakt

Skanskas datterselskap, Vassbakk & Stol, skal utføre grunnarbeidene på Fløen stasjon som underentreprenør for Baneservice.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Vassbakk & Stol har signert kontrakt med Baneservice om gjennomføring av grunnarbeider i prosjektet Fløen stasjon i Vestland. Kontrakten har en verdi på 384 millioner kroner.

Arbeidene inngår i utbyggingsprosjektet Nygårdstangen - Bergen – Fløen som Baneservice utfører for Bane Nor. Vassbakk & Stol blir underentreprenør for Baneservice og får ansvar for alt av gravearbeider, håndtering av masser, oppbygging av grøfter, opparbeidelse av grunn, vann og avløpssystemer, sortering av masser samt asfaltering.

- Dette er et viktig prosjekt for oss og det passer godt til både vår kompetanse og vår gjennomføringskapasitet. Vi har tidligere hatt et godt samarbeid med Baneservice og nå ser vi frem til å gå inn i samhandlingsfasen med fysiske møter, forteller Inge Jan Thorsen, adm. direktør Vassbakk & Stol.

Byggestart blir i mai 2022 og kontraktsarbeidene skal være avsluttet i mai 2024

Vassbakk & Stol er et heleid datterselskap av Skanska Norge AS. Kontrakten på 384 millioner kroner inngår i ordrereserven for Skanska i Norden for første kvartal 2022.

Powered by Labrador CMS