«Sinnasnekker'n», eller Otto Robsahm som han heter, har både gravemaskin og Steelwrist hjemme på småbruket i Lier. Nå skal han være et Steelwrist-ansikt utad. Her er han med Norges-sjef Stian Zachariassen (t.v.) og Steelwrist-eier Stefan Stockhaus (t.h.).

«Sinnasnekker'n» blir Steelwrist-ambassadør

STEELWRIST: Otto Robsahm, kjent som «Sinnasnekker'n» på TV, er ny ambassadør for Steelwrist.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Selv har den aktive mannen som kanskje er mest kjent med hammer og tommestokk, en gravemaskin med Steelwrist-tilt X06 i stikka. Det var slik daglig leder Stian Zachariassen kom i snakk med «Sinnasnekker’n» som har en 55 mål stor tomt i Lier. Denne graver han, etter eget utsagt, opp fra ende til annen med jevne mellomrom med sin Wacker Neuson 50 på drøyt fem tonn.

- Alle må ha en graver og Steelwrist, sier slår han fast på pressetreffet på standen til Steelwrist på Vei og Anlegg.

Nå skal han bytte ut i en større, en 8-tonner. Zachariassen har selv lang fartstid fra bransjen som både mekaniker og produktsjef hos maskinleverandører, og skal hjelpe Otto å finne en maskin.

Velge riktig størrelse

- Det er viktig å ha en maskin som er for stor til å hive bak på en hvilken som helst henger, for da kan ikke alle låne den hele tiden, sier Steelwrist-snekkeren fast.

NY MASKIN PÅ GANG: «Sinnasnekker'n» skal kjøpe seg ny gravemaskin snart, opp fra fem tonn til åtte tonn, og han skal nok ha noe grønt i stikka også.

- Hvordan skal dere bruke Otto videre Zachariassen?

- Navnet Steelwrist står veldig sterkt, og vi vil ha han som ambassadør for å skape mer entusiasme rundt Steelwrist, sier Zachariassen uten å gå konkret inn på hva de skal finne på utover.

- Jeg skal bare smile, jeg, sier «Sinnasnekker'n».

Steelwrist-eieren Stefan Stockhaus var også på plass på Vei og Anlegg. Han sier dette med ambassadører er en ny markedsstrategi for Steelwrist, og at selskapet har et 20-talls ambassadører i verden i ca. 15 ulike land.

Sosiale medier blir selvsagt viktig. «Sinnasnekker'n» har rundt 80.000 følgere på Instagram, og ca. 200.000 følgere på fire ulike Facebook-sider.

Powered by Labrador CMS