Valtra N-serie.
Valtra N-serie.

Valtra N-serie tildelt Red Dot-pris

5. generasjon Valtra N-serie er tildelt Red Dot Design Award 2022 i klassen for produktdesign.

Publisert Sist oppdatert

Red Dot-konkurransen er verdens mest prestisjefylte designkonkurranse. I tillegg til design og estetikk inkluderer evalueringskriteriene også funksjonalitet, intelligens og innovasjon.

- At Valtra N-serie nok en gang vinner Red Dot Design Award er et godt eksempel på prinsippet om kontinuerlig utvikling, der helt nye funksjoner som forbedrer kundens arbeidsdag legges til et allerede utmerket produkt. For eksempel gir det nye digitale displayet på A-stolpen en helt ny brukeropplevelse sammenlignet med de tidligere kontrollene, skriver Valtra i en pressemelding etter utmerkelsen.

Plasseringen og synligheten til det nye displayet skal være optimalt under arbeid.

De nye traktorene i N-serien har også forbedringer som øker sikkerheten, for eksempel de nye LED-kjørelysene. Disse er synlige på avstand, tiltrekker seg andres oppmerksomhet selv under lyse forhold, og bidrar også til å redusere energiforbruket sammenlignet med tradisjonelle løsninger.

Nye Valtra N-serie lansert i april 2021. En av de mest synlige endringene i de nye N-modellene er skjermen på A-stolpen. Den erstatter det tradisjonelle instrumentpanelet på dashbordet.
Nye Valtra N-serie lansert i april 2021. En av de mest synlige endringene i de nye N-modellene er skjermen på A-stolpen. Den erstatter det tradisjonelle instrumentpanelet på dashbordet.

5. generasjon N-serie ble lansert i 2021, basert på den prisbelønte 4. generasjonen og ikke minst tilbakemeldinger fra kundene for å forbedre N-serien ytterligere.

- Vår nye generasjon traktorer er designet for å tilby kunden en best mulig traktoropplevelse. Traktoren skal ikke bare se bra ut, men den må også fungere på en rekke bruksområder. Vi har fått overveldende positive tilbakemeldinger fra våre kunder, mange beskriver traktoren som veldig komfortabel og enkel å bruke, spesielt når det gjelder smart farming-teknologi, sier Kimmo Wihinen, avdelingsleder for Industrial Design & User Experience hos Valtra.

N-serien har modeller med effekter fra 135 til 201 hk.

Powered by Labrador CMS