F.V: Ole Marius Eide Rosendal (Rosendal Maskin), Torje Håland (Rogaland Maskinservice), Roy Gabrielsen (Rosendal Maskin) og Olav Lohte (Rogaland Maskinservice).

Nytt servicepunkt for Rosendal Maskin

Rogaland Maskinservice AS er nytt servicepunkt for Rosendal Maskin sør for Boknafjorden i Rogaland.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 10 år siden.

Avtalen omfatter service og reparasjon av JCB-, Doosan- og Bobcat-maskiner for Rosendal sine kunder i dette området.

- Rogaland er et område med mye anleggsaktivitet med mange kunder. Vi er avhengig av å ha et godt servicepunkt med høy grad av service. Derfor er vi stolte av å presentere Rogaland Maskinservice AS som vårt servicepunkt, skriver Rosendal Maskin i en pressemelding.

Rogaland Maskinservice AS ble startet i 1982, og har satset på anleggsmaskiner. Spesielt gjelder det Brøyt og Kobelco/New Holland. Per i dag har bedriften 11 ansatte og disponerer et 1000 m 2 stort verksted, 13 mål tomt og har tre fullt utstyrte servicebiler.

Mer om Rogaland Maskinservice:

Rosendal Maskin AS ble etablert i 1986, og er en familieeid bedrift med 48 ansatte. Rosendal Maskin har hele tiden drevet med anleggsmaskiner, og har vært importør av JCB-anleggsmaskiner siden 2001, og Doosan og Bobcat siden 2009. I løpet av 25 år har Rosendal levert mer enn 1500 nye anleggsmaskiner til det norske mark­edet.

 

 

 

Powered by Labrador CMS