SATSNING: Odd Vegar Kolstad vil satse mer mot ferdigvare-markedet. Den fireakslede hengeren i aluminium fra spanske OVOX veier bare sju tonn.

Alu tvers igjennom

ODD KOLSTAD: - Lette hengere for ferdigvarer med stor nyttelast er et satsningsområde for oss, sier Odd Vegar Kolstad og viser frem OVOX-hengeren som er bygget i aluminium.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Slepehengeren har både kasse og ramme i aluminium for å spare vekt. I den fireaksla versjonen veier hengeren fra 6,8 til 7 tonn avhengig av utstyrsnivå. En treakslet versjon av hengeren for bruk i kombinasjon med fireakslede biler er også på trappene. Den blir ca. ett tonn lettere. Begge er tilpasset å kunne kjøre med 60 tonns totalvekt.

OVOX er en ny leverandør for Odd Kolstad, og hengerne produseres i Spania. Fabrikken lager blant annet sine egne tippsylindre. Hengeren som ble vist frem på Transportmessa er det Forset Grus som skal ta i bruk.

Carnehl har vært markedsleder på tippsemier i Norge i mange år med sine halfpipe kasser. På Transportmessa viste de frem dem første Carnehl-tippsemien med firkantet kasse. Denne har lik vekt som kassene med U-form.

Powered by Labrador CMS