Etter mange rs samarbeid, er Egil Verne AS n eksklusiv leverandr av lys fra Gylle Mec p det norske markedet. SIDEMARKERING: Ett av spesialfeltene til Gylle fra Sverige. Foto: Gylle/Egil Verne

Gylle eksklusivt for Verne

AVTALE: Etter mange års samarbeid, er Egil Verne AS nå eksklusiv leverandør av lys fra Gylle Mec på det norske markedet.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Dette melder Egil Verne i en pressemelding, og stemningen i det norske selskapet er god etter avtalen.

–Gylle Mec står for de beste produktene innen markeringslys. For oss på Verne er det alltid viktigst å kunne tilby de beste produktene, og vi er derfor svært stolt over at Gylle Mec valgte oss som sin eksklusive leverandør og samarbeidspartner i det norske markedet, sier daglig leder Arno Berg i Egil Verne AS.

Svenske Gylle har historie helt tilbake til 1946 og er med det en av de mest tradisjonsrike produsentene i Norden. Gylle skal også ha vært en av de første produsentene til å ta i bruk LED-teknologi i sine lamper. Selskapet har produsert LED-lamper siden 1999.

- Vi har stor tillit til Verne, og ser på dette som en mulighet til i større grad å fokusere på det vi er best på – produksjon og produktutvikling. Samtidig kan våre samarbeidspartnere fullt ut konsentrere seg om kundekontakt og salg, sier daglig leder Per Malmqvist i Gylle Mec.

Powered by Labrador CMS