BREDDER: Meirens V-plog kan leveres med arbeidsbredder fra 2,8-4 m og har fått nytt design. Foto: Silva System

Nytt design på Meirens V-plog

DESIGN: Silva System AS på Kongsvinger (Innlandet), importør av Meiren veivedlikeholdsprodukter til hjullastere og traktorer, har nyheter å melde om.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Meirens V-plog har fått nytt design som gjør det mulig å kaste snøen høyt og langt ved høyere hastigheter. Meiren-plogen har justerbare støtdempere i hver seksjon (4 stk.). Skjærene har justerbare vinkler som enkelt kan endres. Plogen kan leveres i fem ulike bredder fra 2,8-4 m, og skjærene kan leveres med stål, gummi eller polyuretan. De leveres også med LED markeringslys etter godkjent standard.

V-plogen til den estiske produsenten er tilpasset traktorer og er utstyrt med et enkelt og unikt innfestningssystem som tar opp alle sideveisbevegelser og tilbakestiller plogen når ujamnhetene er passert. Plogen kan kjøres som V-plog, samt sidestilt skjær og som motsatt V, heter det i meldingen fra Silva System.

U-plog

Meiren leverer også U-ploger tilpasset hjullastere, og de kan også brukes på større traktorer. Plogen er konstruert for å håndtere større snømengder, og anvendelsesområder er parkeringsplasser, flyplasser og industriområder.

Plogen har fire seksjoner, og midtpartiene kan svinges 35 grader til begge sider. Sideseksjonene kan vinkles 90 grader fremover. Plogen kan leveres med arbeidsbredde på 6,7 m og 7,3 m. Skjærene kan levers med stål, gummi eller polyuretan. LED markeringslys er også tilgjengelig, heter det.

Powered by Labrador CMS