BRUKER NOMEK: Her er Sveinung Leine hos påbyggeren Nomek i Stryn. Rich. Steen bruker Nomek for ombygging til kombibiler. Foto: Rich. Steen

Rich. Steen ansatte spesialisten

KOMBIBILER: Sveinung Leine (48) har jobbet med transport siden militæret, og har fått tung kompetanse på kombibiler. Dette fanget interesse fra Rich. Steen AS.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Sveinung Leine i Rich. Steen ved bilen som er bygget på et Arocs-chassis. Foto: Rich. Steen

I ett år har nemlig Leine jobbet som teknisk selger for Rich. Steen som har agenturet på Sörling-dumperne. Han driver fra eget salgskontor på Mjølstadneset industriområde i Fosnavåg, på Leinøya og langt ute i havgapet sør for Ålesund. Leine har vært deleier og ansatt hos entreprenører (innen transport), jobbet for Larsnes Last og Buss (påbygger) og har handlet mye Sörling opp gjennom.

I 1998/99 begynte han selv å kjøre kombibiler, og etter hvert kom han tett på utvikling av hurtigskiftebiler. Lang historie kort, med denne kompetansen blinket det rundt navnet til Leine da Rich. Steen trengte en ny selger for denne type produkter.

- Jeg har alltid vært interessert, og har etter hvert fått en del erfaring spesielt med hurtigskiftebilene, sier Leine.

Nå har han spesialansvaret for kombibilene, og har hele landet som arbeidssted. Interessen er stor!

- Akkurat nå har vi 15-16 kombibiler i bestilling, og bare denne uken har jeg sendt ut 6-7 tilbud på slike løsninger, sier han.

Powered by Labrador CMS