SAMARBEID: Zetterbergs-produktene skal fra 1. april representeres av Spartveit AS i Norge.

Spartveit skal representere Zetterbergs i Norge

SAMARBEIDSAVTALE: Spartveit AS skal representere Zetterbergs Industri ABs produkter i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Avtalen er signert og gjeldende fra 1. april i år. Samarbeidsavtalen betyr at Spartveit AS eksklusivt skal markedsføre og selge Zetterbergs produkter på det norske markedet.

Marked i endring

Avtalen er langsiktig og er forhandlet frem mellom de to selskapene for å sikre en langsiktig forvaltning av merkevaren i Norge, skriver Spartveit i en pressemelding.

– Zetterbergs har lang erfaring med salg på det norske markedet. Markedet har imidlertid endret seg raskt de siste årene, og vi så et behov for å styrke vår posisjon, tilgjengelighet og lokale forankring i det norske markedet, sier adm. direktør Lars Erfäldt i Zetterbergs Industri AB.

– Spartveit AS har god kunnskap innen både produkter og salg, samt fokus på tilhengere som komplementerer Zetterbergs produkter godt. Jeg ser frem til et langsiktig samarbeid mellom våre selskaper, fortsetter Erfäldt.

Stolte 

AVTALE: Styreformann Tom Erik Spartveit (t.v.) i Spartveit AS og adm. direktør Lars Erfäldt i Zetterbergs Industri AB.

Stemningen er selvfølgelig god også hos Spartveit AS.

- Spartveit AS er stolte over å inngå tett samarbeid med Svenske Zetterbergs Industrier AB. Vi ser frem til å være med å videreutvikle merkevaren Zetterbergs på det Norske markedet. Langsiktige kunderelasjoner, service, høy nyttelast og miljø er viktige parameter som vi sammen skal bygge videre på. Dette innebærer også at vi nå tilbyr Zetterbergs dumper på Spartveit tilhengere, sier styreformann Tom Erik Spartveit.

Det tillegges at Spartveit vil tilby hele produktporteføljen til Zetterbergs, både dumperpåbygg, dumper på krokramme, sidetipp, faste stykkgodspåbygg, tipp og Livab, på det norske markedet.

- Zetterbergs Industris over 100 år langt historie viser langsiktighet og bærekraft. Produkter som utvikles for å tilfredsstille de til enhver tid gjeldene krav fra markedet og myndigheter, noe som passer godt inn sammen med våre verdier, bransjeerfaring og entusiasme for produkter, sier styreformann Spartveit videre.

Powered by Labrador CMS