OSN Anleggsikring styrker bemanningen

Willy Sabel blir produktansvarlig for kantsikring.

Publisert Sist oppdatert

OSN Anleggsikring er i sterk utvikling, og har ansatt Willy Sabel som produktansvarlig for nytt et forretningsområde. Firmaet har siden etableringen i 2012 gjort det godt innen mobilt sperremateriell. Nå utvides produktsortimentet.  

Willy Sabel er 32 år og kommer fra stillingen som driftsansvarlig på Skanskas bygg i Oslo. Han har allsidig erfaring innen bygge- og anleggsbransjen, og blir en viktig ressurs for firmaet i utviklingen av et nytt forretningsområde.

- Jeg ser frem til å jobbe med innovative sikringsprodukter, og være en støttespiller for våre kunder på kantsikring, sier Sabel.

- Markedet er preget av få leverandører, og vi tror det vil bli positivt at det nå kommer flere valgmuligheter for kundene.

Produktene er utviklet og produseres i England, og gir fordeler som både raskere montering og færre komponenter sammenlignet med tilsvarende systemer.

Navnet OSN står for OmrådeSikkerhet i Norge. Sju av gruppens åtte selskaper driver tradisjonelt med sikkerhet innenfor gjerde, porter, bod og andre sikkerhetsløsninger. OSN Anleggsikring AS ble etablert i 2012 som spesialist for sikkerhetsløsninger til bygge-/anleggsplasser. Selskapet leverer nå helhetsløsninger for mobil sikring, inkludert kjøregrinder, rotasjonsgrinder og adgangskontroll.