Sindre (30) ble internasjonal tunnel-topp

SAN FRANCISCO (AT.no): Sindre Log (30) ble valgt til ny leder av ITA Young Members Group under årets World Tunnel Congress (WTC) i San Francisco.

Publisert Sist oppdatert

Log som til daglig jobber for TBM-produsenten Robbins, ble onsdag valgt til ny leder for de to neste årene i gruppen for de yngre i WTC-sammenheng. Log var for fire år siden med på å etablere ITA Young Members Group.

ITA er forkortelse for International Tunneling and Undergroundspace Association.

- Vi har bygget organisasjonen og nå er mye på plass. Nå skal vi begynne å levere, sier Log til AT.no like etter at han ble stemt frem som eneste kandidat på de unges møte onsdag i den amerikanske byen.

Ettersom det var tid for skifte, flere styremedlemmer skulle ut av styret og Log stilte seg til disposisjon, lå det i kortene at nordmannen skulle overta. Få har samme erfaring som nordmannen. Også for det norske tunnelmiljøet, mener Log det er viktig med denne type verv.

- Det er viktig for hele tunnelmiljøet i Norge at vi er flere som bidrar i internasjonalt arbeid. Norge har et stort tunnelmiljø. I tillegg passer dette godt med at Norge skal arrangere WTC i Bergen i juni neste år, sier Log som også er i styringskomiteen til WTC Bergen 2017.

Han blir neppe helt arbeidsledig det kommende året.