Illustrasjon over Posten/Brings nye terminal i Bjerkvik.

Ny Posten/Bring-terminal i Narvik

Veidekke Entreprenør har fått i oppdrag å bygge en ny logistikkterminal for Posten og Bring i Bjerkvik like nord for Narvik (i Narvik kommune).

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Logistikkterminalen blir en del av Postens terminalnettverk for brev-, pakke- og godshåndtering. Prosjektet i Bjerkvik består av en bygning på 6.100 kvadratmeter og ca. 24.000 kvadratmeter utomhusarealer. I hovedsak omfatter de bygningsmessige arbeidene produksjons- og administrasjonsarealer.

- Dette er et viktig prosjekt for Veidekke i Nord-Norge. Det at Posten på nytt velger Veidekke som leverandør for å bygge en av sine nye terminaler er en tillitserklæring som vi er meget takknemlig og stolte over, sier Ronny Robertsen, distriktsleder for Veidekke Entreprenør i Nord Norge.

Kontraktssummen er på 100 millioner kroner ekskl. mva. Byggearbeidene starter opp i slutten av april, og det hele skal være ferdigstilt i første kvartal 2017.

- Erfaringsoverføring internt i Veidekke fra tidligere leveranser til Posten har vært viktig for oss i tilbudsprosessen. I tillegg har Veidekke i Nord-Norge over tid utviklet kompetanse som passer denne typen prosjekter godt. Vi ser frem til å få jobbe sammen med kunden og våre samarbeidspartnere på en måte som involverer alle i planlegging og gjennomføring av prosjektet, sier Robertsen i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS