Geir Johansen (t.v.) og Marius Kvamme Tollefsen representerte Mosoft AS på Arctic Entreprenør på Gardermoen 19. til 21. januar 2016.
Geir Johansen (t.v.) og Marius Kvamme Tollefsen representerte Mosoft AS på Arctic Entreprenør på Gardermoen 19. til 21. januar 2016.

Mobile Worker - for folk på farten

Mobile Worker er en web- og mobilbasert programvare for datautveksling med ansatte i felt eller på veien.

Publisert Sist oppdatert

Norske Mosoft AS har utviklet programvareløsningen Mobile Worker. Denne samler prosjektdata som timer, maskintimer, varer, utlegg og dokumentasjon. Alle data skapes kun en gang fra en App ute hos den ansatte. I webportalen deles data som overføres automatisk til baksystemene for faktura og lønn.

Mosoft er en totalleverandør av økonomisystemer med bransjeløsninger for timeregistrering og datafangst tilpasset blant annet anleggsbedrifter, transport og mekanisk industri.

- Dette er et godt verktøy for å samle alle prosjektdata på ett sted. Data skapes bare en gang og blir tilgjengelig for alle via en webportal, sier Geir Johansen i Mosoft.

Mobile Worker kan også kobles sammen med Abax elektronisk kjørebok som brukes av mange bedrifter i dag.

Mobile Worker-appen er lastet ned til over 20.000 brukere i mer enn 150 land, og er tilgjengelig for økonomiprogrammene Uni Økonomi, UNI24 og lønssystemene Huldt & Lillevik og Visma Lønn. Innen kort tid skal også flere andre integrasjoner være på plass, loves det fra Mosoft.

Mosoft ble etablert i den lille kommunen Modalen i Hordaland i 1995. Selskapet har over 30 ansatte i Norge og Litauen, og omsetter for ca. 22 mill. kroner i året.

STILLING LEDIG: