Volvos representant Reidar Sines (t.h) takker avdelingsleder i Reno Norden i Agder, Bjørn Bjellerås for handelen.
Volvos representant Reidar Sines (t.h) takker avdelingsleder i Reno Norden i Agder, Bjørn Bjellerås for handelen.

Kjøpte 23 Volvoer

Reno Norden har investert i en rekke nye Volvoer.

Publisert Sist oppdatert

Nylig ble de to siste av totalt 23 renovasjonsbiler levert til Reno Norden i 2015. Den siste overleveringen var av en Volvo FE 280 og en Volvo FE 320, som skal brukes i håndtering av husholdningsavfall i Lillesand og Birkenes kommune, opplyser Volvo Norge i en pressemelding.

Reno Norden er den største aktøren innen innhenting av husholdningsavfall i Norden, med en markedsandel på 46 prosent. 

I Norge utgjør husholdningsavfall omkring 20 prosent av alt avfall, og totalt tar det offentlige pluss private aktører seg av omtrent 2,3 millioner tonn husholdningsavfall hvert år. Reno Norden har sitt hovedkontor på Frogner i Sørum kommune, midt mellom Oslo og Gardermoen.

De to siste bilene som nylig ble levert til Reno Norden avdeling Lillesand, er typiske eksempler på hva som hittil er levert – en Volvo FE 280 4x2 og en Volvo FE 320 6x2.

Totalt har nå Reno Norden mottatt 23 nye renovasjonsbiler, om fordeler seg på 2 Volvo FL 280 4x2, 8 Volvo FE 280 4x2 og 13 Volvo FE 6x2. Påbyggene til disse bilene er det Joab som har levert.

Bilene er levert ut til en lang rekke steder landet rundt, som Kongsberg, Kongsvinger, Sogn og Fjordane, Haugesund og Arendal. Bilene er solgt av Volvo Direct Sales, med overleveringer hos de lokale forhandlere der bilene skal benyttes.